Χτύπησαν σε ζευγάρι στο Περιστέρι

Συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Κυριακής στο Περιστέρι τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, οι οποίοι, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν  και προκάλεσαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε έναν 20χρονο και μία 19χρονη.Επιπλέον, σύμφωνα με την αστυνομία, δύο από τους τρεις συλληφθέντες αντιστάθηκαν κατά τη σύλληψή τους, χρησιμοποιώντας σωματική βία. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ξύλινα  ρόπαλα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι τρεις συλληφθέντες συμμετείχαν σε ομάδα δέκα περίπου ομοεθνών τους, οι οποίοι στις 02.30, σε δρόμο του Περιστερίου, επιτέθηκαν στους δύο Έλληνες, που διέρχονταν με μηχανάκι από το σημείο και τους τραυμάτισαν, χτυπώντας τους με γροθιές, κλωτσιές και ξύλινα ρόπαλα.

Ο 20χρονος και η 19χρονη μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Αττικής. Η γυναίκα έχει υποστεί τραύματα στο κεφάλι και στα δάχτυλα και κάταγμα στο δεξί της χέρι, ενώ ο άνδρας τραύμα στο κεφάλι.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για απρόκλητες και επικίνδυνες σωματικές βλάβες, αντίσταση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των υπολοίπων δραστών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ