Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο “αντίο” στον Γιάννη Σπάθα – ΦΩΤΟ

Σε κλίμα συγκίνησης συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο μουσικό Γιάννη Σπάθα που πέθανε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ηλικία 69 ετών χτυπημένος από τον καρκίνο,

Η σύζυγός του Λένα Λακαφώση, τα παιδιά του Νίκος και Άρης, η αδελφή του αλλά και οι αγαπημένοι του φίλοι τον αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια.

Πλήθος καλλιτεχνών έδωσαν το «παρών» στην νεκρώσιμο ακολουθία η οποία εψάλη στον Ιερό Ναό Αγίου Σεραφείμ στην παλαιά Πεντέλη. Ανάμεσά τους ο Γιώργος Νταλάρας, ο Κώστας Μπίγαλης, ο Mανώλης Φάμελος, η Σοφία Αρβανίτη, η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Η σορός του Γιάννη Σπάθα θα μεταφερθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τους Παξούς όπου και θα ταφεί, στον οικογενειακό τάφο, σύμφωνα με την τελευταία του επιθυμία.

Ο Γιάννης Σπάθας ήταν ιδρυτικό μέλος των θρυλικού συγκροτήματος των Socrates και σπουδαίος μουσικός και κιθαρίστας, ενώ συνεργάστηκε με μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού τραγουδιού, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Χατζιδάκις, η Μαρία Φαραντούρη, ο Γιάννης Μαρκόπουλος, ο Γιώργος Νταλάρας, η Χαρούλα Αλεξίου, κ.ά.

Πηγή: ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ