Εξαρθρώθηκε κύκλωμα ναρκωτικών με “πλοκάμια” σε Τουρκία και Ευρώπη – Κατασχέθηκαν 83 κιλά ηρωίνης στα Πατήσια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Εγκληματική οργάνωση, που εισήγαγε ηρωίνη από την Τουρκία, την αποθήκευε και στη συνέχεια τη μετέφερε είτε εντός της Ελλάδας είτε σε άλλες χώρες της Ευρώπης, εξάρθρωσαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Έπειτα από σχετικές πληροφορίες και σε συνεργασία με το Γραφείο D.E.A. της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, αποκαλύφθηκε η δράση του κυκλώματος.

Στο πλαίσιο της έρευνας εντοπίστηκαν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης καθώς και ο χώρος που χρησιμοποιείτο για την απόκρυψη και αποθήκευση των ναρκωτικών.

Σε αστυνομική επιχείρηση που έγινε χθες το απόγευμα στα Πατήσια, με τη συνδρομή και αστυνομικών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, ηλικίας 47 και 49 ετών, ενώ ταυτοποιήθηκε και αναζητείται 25χρονη Ελληνίδα συνεργός τους.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν συνολική ποσότητα ηρωίνης βάρους 82 κιλών και 724 γραμμαρίων, συσκευασμένη:

-σε 35 χάρτινα κουτιά υποδημάτων, εντός των οποίων υπήρχαν 56 πλαστικές συσκευασίες, αεροστεγώς σφραγισμένες, συνολικού μικτού βάρους 55 κιλών και 575 γραμμαρίων και

-σε 56 νάιλον συσκευασίες, συνολικού μικτού βάρους 27 κιλών και 149 γραμμαρίων.

Η αξία των κατασχεθεισών ποσοτήτων ηρωίνης, στην παράνομη αγορά, ξεπερνάει τα 1.650.000 ευρώ.

Κατασχέθηκαν ακόμα χρήματα και κινητά τηλέφωνα, ενώ οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ