Σε σοβαρή κατάσταση 15χρονος στην Αμαλιάδα – Χτύπησε την μπουνιά του σε τζαμαρία κι έκοψε αρτηρίες

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου ένας 15χρονος από την Αμαλιάδα, ο οποίος τραυματίστηκε βαριά στο χέρι χθες τα ξημερώματα, όταν χτύπησε την μπουνιά του πάνω σε τζαμαρία.

Ο έφηβος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος από συγγενείς του στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας και όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς έφερε βαθύ τραύμα στον αγκώνα με κομμένες αρτηρίες και φλέβες.

Η κατάστασή του ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς αιμορραγούσε ασταμάτητα και η πίεσή του είχε πέσει σε επικίνδυνα επίπεδα, με τους γιατρούς να καταβάλουν προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή.

Όταν κατάφερε να τον σταθεροποιήσει κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο, ωστόσο λόγω της βαρύτητας των κακώσεων που έφερε στα αγγεία του δεξιού χεριού κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου και τον ανέλαβαν αγγειοχειρουργοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος ξύπνησε όταν άκουσε να καβγαδίζουν οι γονείς του στο τηλέφωνο και αναστατωμένος χτύπησε τη μπουνιά του σε τζαμαρία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά στο χέρι. Για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί και οι αστυνομικές αρχές.

Πηγή: patrisnews.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ