Άγνωστοι βανδάλισαν το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στο Ηράκλειο

Τον βανδαλισμό του εκλογικού περιπτέρου του ΚΚΕ, στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, καταγγέλλει η Κεντρική Οργάνωση του Κόμματος.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το πρωί του Σαββάτου μέλη του ΚΚΕ προσερχόμενα στο εκλογικό κέντρο διαπίστωσαν, ότι η πόρτα του εκλογικού περιπτέρου ήταν σπασμένη.

Η ανακοίνωση της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ

«Η Κ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ(μ-λ), καταγγέλλει στον δημοκρατικό λαό της πόλης, τον βανδαλισμό του εκλογικού περιπτέρου του κόμματος που είναι στημένο στην πλατεία Ελευθερίας. Σύντροφοι που πήγαν στον χώρο το πρωί του Σαββάτου 29/06/2019, είδαν την πόρτα του περιπτέρου σπασμένη.

»Το πρώτο που θα θέλαμε να πούμε είναι ότι, δεν περνάει η προσπάθεια του δράστη ή των δραστών να μας στείλουν μήνυμα τρομοκράτησης μας. Κι αυτό γιατί εμείς θα συνεχίσουμε να παρεμβαίνουμε και να παλεύουμε την άποψη μας εκεί που έχουμε μάθει δεκαετίες τώρα. Δηλαδή. ανοιχτά και φανερά στον κόσμο, στους αγώνες (μικρούς ή μεγάλους) του λαού μας, στα σωματεία, τις σχολές, στη γειτονιά.

»Το δεύτερο, σε μια περίοδο όπου η επίθεση ενάντια στο λαό θα συνεχιστεί αλλά και θα ενταθεί, ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι κυβέρνηση στις 8 Ιούλη, αυτή πρέπει να συνδυαστεί με την ένταση της τρομοκρατίας αλλά και την φασιστικοποίηση της δημόσιας ζωής. Σ’ αυτή την κατεύθυνση, οι τραμπούκικες μεθοδεύσεις, ο αντικομουνισμός είναι χαρακτηριστικό στοιχείο του σήμερα.Και σ’ αυτές τις εκλογές η οργάνωση μας είναι αποδέκτης τέτοιων βανδαλισμών – μηνυμάτων και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να μας αποθαρρύνουν τέτοιες ενέργειες. Ότι θα συνεχίσουμε να απευθυνόμαστε στο λαό γιατί θεωρούμε ότι τώρα, περισσότερο παρά ποτέ, πρέπει να αναδειχτεί η ανάγκη για ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΓΩΝΑ, ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. Και σ’ αυτή την κατεύθυνση το ΚΚΕ(μ-λ) θα είναι παρών. Επίσης, δεν πρόκειται να χαρίσουμε και να απεμπολήσουμε το δικαίωμα μας να διαδίδουμε τις απόψεις μας με κάθε μέσο».

Πηγή: cretapost.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ