Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα μπροστά στα μάτια του συζύγου της

Μία νέα τραγωδία συγκλονίζει την Φθιώτιδα. Λίγες ημέρες μετά το δυστύχημα στην Αταλάντη, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 21χρονος οδηγός και η 15χρονη αδελφή του δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, ένα ακόμα δυστύχημα βύθισε στο πένθος την περιοχή.

Μια γυναίκα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και άφησε την τελευταία της πνοή, μπροστά στα μάτια του συζύγου της, όπως μεταδίδει το Tvstar.gr.

H 56χρονη επέβαινε σε λεωφορείο που κινούνταν στο ρεύμα προς Αθήνα. Περίπου στις 10:30 το βράδυ της Δευτέρας αποβιβάστηκε από αυτό στην 182η χιλιομετρική θέση της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, κοντά στα Καμένα Βούρλα, στο παλιό κέντρο Σεϋχέλλες.

Η 56χρονη επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την εθνική οδό για να φτάσει στον σύζυγό της που την περίμενε στο πάρκινγκ που βρίσκεται στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λαμία. Διέσχισε το ρεύμα προς την Αθήνα και αφού πέρασε το προστατευτικό στηθαίο κατεβαίνοντας στο ρεύμα προς τη Λαμία, την παρέσυρε διερχόμενό Ι.Χ. αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να την διαμελίσει.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του Α΄ τμήματος τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας που επιλήφθηκαν του τροχαίου δυστυχήματος ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τη σορό της άτυχης γυναίκας στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ