Σοκάρει το βίντεο – ντοκουμέντο από το έγκλημα στου Γουδή: Η 68χρονη σέρνει τη σορό της μητέρας της

Με μεγάλη δυσκολία σέρνει η 68χρονη μητροκτόνος την κουβέρτα μέσα στην οποία είναι δεμένη η σορός της μητέρας της σύμφωνα με τα πλάνα που καταγράφει κάμερα ασφαλείας, ενώ το βίντεο φέρνει στη δημοσιότητα το Οpen.

Διερχόμενοι κάτοικοι της περιοχής κοιτούν με απορία τη γυναίκα να τραβάει την κουβέρτα και να την αφήνει στην οδό Σινώπης. Κανείς όμως δεν μπορεί να φανταστεί ότι μέσα στην κουβέρτα βρίσκεται νεκρή και δεμένη η μητέρα της. Ένας άνδρας με ανοιχτόχρωμο παντελόνι και γαλάζιο πουκάμισο βρίσκεται στη συμβολή της Παπαδιαμαντοπούλου με τη Λοχαγού Γιαννοπούλου και παραμένει στο σημείο κοιτώντας επίμονα την 68χρονη.

Δύο λεπτά μετά η γυναίκα επιστρέφει ξανά στο σημείο όπου βρίσκεται ο άγνωστος άνδρας στον οποίο φαίνεται αρχικά να του ζητά να απομακρυνθεί σηκώνοντας το δεξί της χέρι. Στη συνέχεια όμως φαίνεται να μιλά μαζί του για αρκετά λεπτά.

Στο βίντεο ντοκουμέντο του Open, φαίνεται η 68χρονη να παραμένει για πέντε λεπτά στο σημείο βλέποντας τι συμβαίνει ενώ ταυτόχρονα οι πρώτοι εργαζόμενοι του συνεργείου του ΟΤΕ αντιλαμβάνονται ότι μέσα στην κουβέρτα βρισκόταν το πτώμα. Η μητροκτόνος εξαφανίζεται από τα πλανά και αρχικά επιστρέφει στο σπίτι της που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ