Χειροπέδες σε 35χρονη που θέλησε να εκδικηθεί τον πρώην της στέλνοντας φωτογραφίες στη νυν σύντροφό του

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου σε 35χρονη στη Λάρισα η οποία θέλησε να εκδικηθεί τον πρώην σύντροφό της αποστέλλοντας μέσω facebook φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές στην νυν σύντροφο του πρώην αγαπημένου της και στον οικογενειακό του κύκλου.

Η 35χρονη συνελήφθη τη Δευτέρα μετά τη μήνυση που υπέβαλλε εις βάρος της ο 64χρονος κάτοικος Αθήνας με τον οποίο στο παρελθόν είχαν συνάψει σύντομη ερωτική σχέση.

Η 35χρονη οδηγήθηκε την Τρίτη στον εισαγγελέα Βόλου όπου της ασκήθηκε δίωξη για παραβίαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από την οποία προκλήθηκε βλάβη και κατά τρίτου και για δύο ακόμα κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα της διατάραξης της οικογενειακής τάξης κατ’ εξακολούθηση και της απειλής κατ’ εξακολούθηση.

Στη συνέχεια παραπέμφθηκε στον ανακριτή, ζητώντας προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία της μέχρι σήμερα.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του magnesianews.gr, η γυναίκα, για λόγους αντεκδίκησης, μετά τη διακοπή της σχέσης τους τον περασμένο μήνα, άρχισε να στέλνει διάφορα μηνύματα και φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, στην σύντροφο του 64χρονου και στον οικογενειακό του κύκλο. Προχθές η φερόμενη ως δράστιδα έστειλε ανάλογες φωτογραφίες σε συναδέλφους του άνδρα στην επιχείρηση

όπου εργάζεται, θίγοντας την αξιοπρέπεια του.

Σύμφωνα με το νόμο, αν η γυναίκα καταδικαστεί όταν γίνει η δίκη της, κινδυνεύει με κάθειρξη μέχρι 10 ετών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες παραδέχθηκε τις πράξεις της, αποδίδοντας τις όμως σε λόγους αντεκδίκησης για την άσχημη συμπεριφορά του 64χρονου, στη διάρκεια της σχέση τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ