O «ληστής της ντουλάπας» συνελήφθη το 2018 για δολοφονία στον Νέο Κόσμο – Τον… έκαψε το DNA

Με καθυστέρηση ενός έτους έγινε σήμερα γνωστό ότι ο αποκαλούμενος “ληστής της ντουλάπας” συνελήφθη το 2018 από τις αστυνομικές αρχές για τη δολοφονία ενός αρτοποιού, το 2016, στον Νέο Κόσμο.

Όπως αποκάλυψε η ηλεκτρονική εφημερίδα tovima.gr, οι αρχές ταυτοποίησαν τα στοιχεία του από το DNA από τα… περιττώματα που είχε αφήσει στην ντουλάπα ενός διαμερίσματος στο Παλαιό Φάληρο, κατά τη διάρκεια διάρρηξης, το 2017, κι έτσι ένα χρόνο μετά πέτυχαν τη σύλληψή του για τη δολοφονία του αρτοποιού. Το 2016, ο δράστης μαζί με συνεργούς του είχε εισβάλει στο σπίτι του αρτοποιού, αναζητώντας λίρες και χρήματα, που είχε κρυμμένα το θύμα κάτω από τα πλακάκια της κουζίνας. Κατά τη διάρκεια της διάρρηξης σκότωσαν τον άτυχο άνδρα.

Ο 40χρονος Έλληνας είχε χαρακτηριστεί ως o “ληστής της ντουλάπας” μετά την επεισοδιακή ληστεία σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο, το 2017. Ο ίδιος είχε κρυφτεί στην ντουλάπα του σπιτιού επί 14 ώρες και οι ένοικοι του διαμερίσματος αντιλήφθηκαν την παρουσία του εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας.

Όταν ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη, εκείνος τους απείλησε με όπλο και εξαφανίστηκε. Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης διάρρηξης, στην οποία συμμετείχαν τέσσερις δράστες, ο ένας εξ’ αυτών είχε σκοτωθεί πέφτοντας από το μπαλκόνι, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν δημοσιοποιήθηκε οτιδήποτε για τη σύλληψή του, ώστε να μην υπάρξει υπενθύμιση της τότε αποτυχίας της ΕΛΑΣ.

Πηγή: tovima.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ