Συνάντηση Μπουτάρη – Ζέρβα – Τι ειπώθηκε – ΒΙΝΤΕΟ

Συνάντηση με τον νυν δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη είχε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, στο δημαρχείο της πόλης.

Ο κ. Ζέρβας έφτασε στο γραφείο του κ. Μπουτάρη μαζί με τον Πέτρο Λεκάκη, τον Μάκη Κυριζίδη και τον Χάρη Αηδονόπουλο.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν σε φιλικό κλίμα για περίπου μία ώρα, δείχνοντας πως αφήνουν στο παρελθόν τις όποιες διαφορές είχαν για το καλό της πόλης.

«Είχαμε μια πολύ φιλική συνάντηση. Ανακοίνωσα στον Κωνσταντίνο ότι ετοιμάζουμε να του παραδώσουμε όσο καλύτερα γίνεται τον δήμο. Η ομάδα του θα εγκατασταθεί σε ένα γραφείο. Θα έχει ένα φάκελο με τις εκκρεμότητες για να μπορέσει μέχρι τις 31 Αυγούστου να έχει μια πλήρη ενημέρωση αυτός και η ομάδα του για το τι συμβαίνει στον δήμο. Του δήλωσα ότι είμαι στη διάθεσή του», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Μπουτάρης και πρόσθεσε:

«Είπαμε ότι έγινε, έγινε, είχαμε παλιά διάφορές. Τελείωσε αυτό. Τώρα ο Κωνσταντίνος είναι ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε το έργο του. Θα βάλει και αυτός την σφραγίδα του».

«Tην προηγούμενη Κυριακή οι πολίτες του δήμου Θεσσαλονίκης με την ετυμηγορία τους έδωσαν ένα αποτέλεσμα. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης αλλάζει σελίδα. Ως γνωστόν η νέα διοίκηση αναλαμβάνει την 1η Σεπτεμβρίου αλλά όλο αυτό το διάστημα είναι χρήσιμο για να υπάρχει ενημέρωση της καινούργιας διοίκησης από την απερχόμενη. Θεωρώ ότι έχει γίνει στο παρελθόν μένει στο παρελθόν. Η Θεσσαλονίκη, οι Θεσσαλονικείς κοιτάμε μπροστά. Κρατάμε ότι καλό έχει γίνει στην πόλη, διορθώνουμε ότι δεν κατάφερε να γίνει καλά και σχεδιάζουμε το μέλλον. Θεωρώ ότι βασίζουμε στη λογική της σύνθεσης, της συναίνεσης ούτως ώστε να έχουμε μόνο θετικά αποτελέσματα. Κανείς δεν περισσεύει από αυτή την προσπάθεια και καμία πρόταση δεν μπορεί να στερήσει το δικαίωμα της Θεσσαλονίκης να έχει στο μέλλον μόνο επιτυχίες», σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Ζέρβας.

Ερωτηθείς για το αν υπήρξαν άλλες επαφές με παρατάξεις, ο κ. Ζέρβας απάντησε πως είχε και όπως τόνισε «πολύ σύντομα θα έχουμε ένα βιώσιμο σχήμα για την λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου».

«Όλο το καλοκαίρι εγώ και οι συνεργάτες μου θα ενημερωνόμαστε ούτως ώστε να υπάρχει πλήρης επάρκεια και γνώση της επόμενης διοίκησης για όλα τα θέμα του δήμου, συνεργασία με τους υπαλλήλους για με χουμε την 1η Σεπτεμβρίου ένα έτοιμο σχήμα για να δουλέψει για το καλό της Θεσσαλονίκης», πρόσθεσε ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Ζέρβας τόνισε πως μέσα στο μήνα θα ανακοινωθεί το νέο σχήμα διοίκησης.

Μετά το πέρας των δηλώσεων ο κ. Μπουτάρης υπέδειξε στον νέο δήμαρχο το γραφείο, όπου θα εγκατασταθεί για να εργάζεται μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Στη συνάντηση έδωσαν το «παρών» ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Σίμος Μπενσασσών και ο αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης και Αθλητισμού, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

Δείτε τα βίντεο από το thestival.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ