Παναγιώτης Νίκας: Θα υπάρξει ένα καινούργιο ξεκίνημα για την περιφέρεια Πελοποννήσου

«Για όλους εμάς σήμερα είναι μια μεγάλη βραδιά, είναι μια σπουδαία βραδιά, για την Καλαμάτα, για τη Μεσσηνία, για την Αρκαδία, για την Αργολίδα, για την Κορινθία, για την Λακωνία, για ολόκληρη την Πελοπόννησο. Θα υπάρξει ένα καινούργιο ξεκίνημα.»

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Πελοποννήσου και απερχόμενος δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, σε δηλώσεις που έκανε απόψε στο εκλογικό του κέντρο, στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών και με καταμετρημένο το 85,91% των εκλογικών τμημάτων, ο Παναγιώτης Νίκας λαμβάνει ποσοστό 53,33%, ενώ ο Πέτρος Τατούλης συγκεντρώνει ποσοστό 46,67%.

Ο Παναγιώτης Νίκας ευχαρίστησε «τους 77 υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, τους αριστείς της Πελοποννησιακής κοινωνίας», οι οποίοι όπως είπε, «θα είναι από αύριο οι βασικοί μου συνεργάτες για μια νέα πορεία στην Πελοπόννησο». Επίσης, ευχαρίστησε, «τον πελοποννησιακό λαό που σε αυτούς τους οκτώ μήνες του προεκλογικού αγώνα σε πόλεις και σε χωριά της Πελοποννήσου, μάς έδειξε την αμέριστη συμπαράστασή του και την ανάγκη να υπάρξει αλλαγή στην περιφέρεια Πελοποννήσου».

Ακόμη, ο Παναγιώτης Νίκας ανέφερε ότι «από αύριο θα ξεκινήσει μια προσπάθεια, ώστε να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε στα πλαίσια του νέου νόμου για την αυτοδιοίκηση, η οποία θα βασίζεται στη συνεργασία, στην συναντίληψη και στην κοινή πορεία για την επίλυση των προβλημάτων».

Κλείνοντας ο Παναγιώτης Νίκας ευχαρίστησε «τους πολίτες που με ψήφισαν και κυρίως αυτούς οι οποίοι δεν έχουν την ίδια με μένα ιδεολογική και πολιτική αναφορά», προσθέτοντας ότι «θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να τους δικαιώσω».Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ