Σε κρίσιμη κατάσταση ο 35χρονος Βρετανός που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη Ζάκυνθο – Τους «πρόδωσε» το βίντεο

Σε κρίσιμη κατάσταση, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου, νοσηλεύεται ο 35χρονος Βρετανός, που τραυματίστηκε σοβαρά όταν του επιτέθηκαν δύο ομοεθνείς του, χθες το βράδυ, στον Λαγανά της Ζακύνθου, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Θύμα και δράστες διασκέδαζαν σε γνωστό μπαρ της περιοχής και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, οι δύο νεαροί κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και τον έσπρωξαν έξω από το μαγαζί.

Ο ένας εκ των δύο Βρετανών, έδωσε μια γροθιά στον 35χρονο, ο οποίος κατά την πτώση χτύπησε στην πίσω πλευρά του κεφαλιού στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Αμέσως μετά το περιστατικό, οι δύο δράστες έφυγαν, ωστόσο περαστικός είχε καταγράψει με βίντεο τα όσα συνέβησαν και το παρέδωσε στην αστυνομία. Λίγη ώρα μετά, οι αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο άνδρες.

Αρχικά ο 35χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στην Αθήνα.

Το θύμα είναι πατέρας δύο παιδιών και βρισκόταν μαζί με την παρέα του στην Ζάκυνθο, καθώς την Κυριακή είχε προγραμματιστεί ο γάμος ενός φίλου του.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Πηγή: ΑΠΕ, imerazante.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ