Συγκλονίζει ο γιος του άνδρα που κρεμάστηκε στην Καλογρέζα: Έγκλημα ο θάνατος του πατέρα μου

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Καλογρέζα με θύμα έναν 87χρονο πρώην βιοτέχνη, ο οποίος απαγχονίστηκε στο μπαλκόνι του σε κοινή θέα για ένα κλεμμένο τυχερό δελτίο που κέρδιζε περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ.

Σύμφωνα με το σημείωμα που άφησε ο ίδιος, η δεύτερη σύζυγός του φέρεται ως το άτομο που έκλεψε το “χρυσό” δελτίο με τη βοήθεια κάποιων συγγενών της. Όπως αποκαλύφθηκε, στις 30 Απριλίου η επί 20 χρόνια σύζυγος του 87χρονου του είχε κοινοποιήσει μία εξώδικη πρόσκληση, στην οποία είναι εμφανές ότι οι σχέσεις τους ήταν ιδιαίτερα διαταραγμένες. Μάλιστα, έκανε αναφορά σε ένα άγριο επεισόδιο που είχε συμβεί στις 24 Μαρτίου, δηλαδή τέσσερις μέρες αφότου ο 87χρονος κέρδισε.

Σε εκείνο το περιστατικό ο ηλικιωμένος φέρεται ότι έδιωξε τη σύζυγό του από το σπίτι της Καλογρέζας. Για αυτό άλλωστε η γυναίκα τον προειδοποιούσε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του σε περίπτωση που συνέχιζε να της απαγορεύει να μπει στο διαμέρισμα, το οποίο ήταν στο όνομά της, καθώς της το είχε μεταβιβάσει ο ηλικιωμένος, ο οποίος υπήρξε ιδιοκτήτης υφαντουργίας αλλά έχασε τα πάντα και τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως οδηγός ταξί.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει ένα δεύτερο σημείωμα του αυτόχειρα συνταξιούχου, που συνοδεύεται με φωτογραφία του.

Στη συγκεκριμένη επιστολή ο 87χρονος τόνιζε: “Αν μου τύχει ατύχημα, δολοφόνοι μου είναι οι … (σ.σ.: κατονόμαζε τα τέσσερα πρόσωπα που αναφέρει και στο γράμμα του)”. Η οργή των συγγενών του άτυχου συνταξιούχου ξεχειλίζει.

Ο γιος του από τον πρώτο γάμο, ο οποίος ζει και εργάζεται στην Κέρκυρα, χαρακτήρισε τον θάνατο του πατέρα του αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας και προειδοποίησε ότι οι ηθικοί αυτουργοί θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

“Η ελληνική Δικαιοσύνη θα μιλήσει, γιατί υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί πίσω από την αυτοκτονία. Ο θάνατος του πατέρα μου είναι έγκλημα”, δήλωσε.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ