Βίντεο από τη στιγμή της παράσυρσης της 18χρονης στην Καλλιθέα – Εντοπίστηκε το όχημα και αναζητείται ο οδηγός

Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας η 18χρονη φοιτήτρια που τα ξημερώματα του Σαββάτου παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στη λεωφόρο Θησέως με τον οδηγό να την εγκαταλείπει βαρύτατα τραυματισμένη στην άσφαλτο.

Βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας καταστήματος καταγράφει τη στιγμή της παράσυρσης της φοιτήτριας. Φαίνονται δύο κοπέλες να “παγώνουν” ξαφνικά, όταν βλέπουν το σώμα της 18χρονης αιμόφυρτο στην άσφαλτο και τον ασυνείδητο οδηγό να πατά γκάζι και να εξαφανίζεται. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο οδηγός ενός ταξί σταματά και κάνει όπισθεν επί της Θησέως για να βοηθήσει την κοπέλα που είναι βαρύτατα τραυματισμένη.

“Όποιος έχει πληροφορίες για ένα μαύρο μικρό αυτοκίνητο που χτύπησε την κόρη μου στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στις 6 τα ξημερώματα να ενημερώσει την αστυνομία” ήταν η έκκληση του πατέρα της φοιτήτριας, η οποία βρήκε ανταπόκριση καθώς πολίτης ενημέρωσε την Τροχαία Καλλιθέας ότι το μικρό μαύρο όχημα, με χτύπημα στο αριστερό μπροστινό φανάρι και στο οποίο λείπει ο αριστερός καθρέφτης, φέρεται να είναι αυτό που τραυμάτισε σοβαρά τη φοιτήτρια Φιλολογίας. Έχει εντοπιστεί και έχει κατασχεθεί, αλλά ο ιδιοκτήτης του έχει “εξαφανιστεί” και αναζητείται.

Οι αστυνομικοί έχουν “ταυτοποιήσει” τον οδηγό. Πρόκειται για άνδρα, κάτοικο Πειραιά, που περνάει συχνά από τη λεωφόρο Θησέως.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι θέμα χρόνου να εντοπιστεί ο ασυνείδητος οδηγός, που παρέσυρε και εγκατέλειψε αβοήθητη στην άσφαλτο τη 18χρονη φοιτήτρια.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ