Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατάλειψε 18χρονη στην Καλλιθέα – Βίντεο – ντοκουμέντο από το σημείο του ατυχήματος

Βίντεο – ντοκουμέντο από το τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Καλλιθέα με θύμα μία 18χρονη κοπέλα την οποία παρέσυρε διερχόμενο όχημα, παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει την κίνηση συγκεκριμένου οχήματος που σύμφωνα με τους αστυνομικούς είναι αυτό που παρέσυρε την 18χρονη, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας.

Όπως μπορείτε να δείτε και από το βίντεο, ένα ταξί φαίνεται να σταματάει στη δεξιά λωρίδα ενώ ένα σκούρο αυτοκίνητο το προσπερνάει με μεγάλη ταχύτητα. Στη συνέχεια, βλέπουμε τον οδηγό του ταξί να βάζει όπισθεν και να κατευθύνεται στο σημείο όπου παρασύρθηκε η 18χρονη.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, το σκούρο αυτοκίνητο το οποίο είχε σπασμένο το αριστερό φανάρι πιστεύουν ότι είναι το όχημα που τα ξημερώματα του Σαββάτου παρέσυρε την 18χρονη στη λεωφόρο Θησέως, όπου η 18χρονη προσπάθησε να διασχίσει πεζή τον δρόμο και ο οδηγός με μεγάλη ταχύτητα πέρασε, την χτύπησε και εξαφανίστηκε.

.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: OPEN

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ