Νέα στοιχεία για την υπόθεση φρίκης στη Λαμία – Θύμα βιασμού και η σύζυγος του πατέρα που κατηγορείται ότι εξέδιδε την κόρη του – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον 53χρονο πατέρα από τη Λαμία που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της κόρης του που έχει βαριά νοητική στέρηση.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ένας από τους γιους της οικογένειας μιλώντας στο STAR, η μητέρα τους είχε πέσει θύμα βιασμού, αλλά ο πατέρας τους δεν το κατήγγειλε. Ο βιασμός της έγινε γνωστός στις Αρχές από το ίδιο της το παιδί. Ο νεαρός περιέγραψε πώς το έμαθε αλλά και ποια ήταν η αντίδραση του πατέρα του.

“Με παίρνει τηλέφωνο (σ.σ η μητέρα μου). Ανέβαινε στο σπίτι κλαίγοντας και μου το είπε. ‘Πάμε στην ασφάλεια τώρα’ της είπα. ‘Όχι δεν είμαι καλά’ μου είπε και έκλαιγε. Το είπα στον πατέρα μου. Τι έκανε; Τίποτα. Τον έδιωξε από τον στάβλο”, είπε ο ένας από τους τέσσερις γιους της οικογένειας, προσθέτοντας πως θα προσπαθήσουν να πείσουν τη μητέρα τους να δώσει κατάθεση.

Ο άνδρας που φέρεται να βίασε τη μητέρα είναι σύμφωνα με τον γιο της ένας Αλβανός, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος. “Δεν τον έχουν πιάσει ακόμα. Ξέρω πού είναι. Δεν με έχει πάρει κανένας τηλέφωνο να μου πει πού είναι. Τον έχετε δει σαν οικογένεια; Μπορεί κάποια στιγμή να πάει στο σπίτι να λείπουμε όλοι να είναι μόνη της και να πάει αυτός εκεί. Πού το ξέρω εγώ ότι δεν θα γίνει αυτό το πράγμα;” σημείωσε, χωρίς να κρύβει ότι φοβάται για τη μητέρα του.

Πρώτο μέλημα των τεσσάρων αγοριών είναι να μεταφερθεί η 18χρονη που πάσχει από βαριά νοητική στέρηση σε ασφαλές περιβάλλον σε κάποιο ίδρυμα.

Η μητέρα των παιδιών κατήγγειλε ότι ο γείτονας αποπειράθηκε να βιάσει και την ίδια. Είναι ο άνθρωπος που φέρεται να ασελγούσε στην κόρη της εν γνώσει του πατέρα.

“Μια βραδιά με έστειλε ο σύζυγος να πάρω κάτι. Αυτός ήταν πιωμένος και πήγε να με βιάσει” δήλωσε.

Τα αγόρια της οικογένειας δεν θέλουν καν να αποκαλούν πατέρα τον 53χρονο.

“Να αισθανθώ τι; Αν αισθανθώ κάτι θα είναι η βία και όλο αυτό που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια Και δεν γουστάρω. Εμένα το μόνο πρόβλημά μου είναι η αδερφή μου, γιατί δεν μπορεί να ζήσει σε αυτό το περιβάλλον που ζήσαμε και εμείς. Είναι το μόνο που με νοιάζει αυτή τη στιγμή. Το εάν έχω φάει ξύλο και τι έχει γίνει στο παρελθόν πλέον τα έχω διαγράψει”.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ