Στο εδώλιο η 46χρονη που σκότωσε τον συνοριοφύλακα – Τι ισχυρίστηκε στο δικαστήριο

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κέρκυρας άνοιξε την Πέμπτη η αυλαία της δίκης για τη δολοφονία του συνοριοφύλακα Χρήστου Παπαδημητρίου με κατηγορούμενη την κουνιάδα του 37χρονου, η οποία τον πυροβόλησε τέσσερις φορές με πιστόλι και στη συνέχεια πολτοποίησε το κεφάλι του με μία πέτρα στις 12 Ιουνίου το 2013.

Η 46χρονη κάθισε χθες στο εδώλιο με την ελπίδα ότι θα “σπάσουν” τα ισόβια που της είχαν επιβληθεί σε πρώτο βαθμό.

Αυτή τη φορά δεν ήταν μαζί της η 64χρονη μητέρα της και πεθερά του θύματος, η οποία είχε κριθεί ομόφωνα αθώα για την ανθρωποκτονία από πρόθεση του 37χρονου.

Σύμφωνα με την εκπομπή ‘Μαζί σου’, η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε πως ο θάνατος του υπαρχιφύλακα ήταν ατύχημα.

“Δεν φταίω εγώ για ό,τι έγινε. Ήταν ατύχημα πάνω στη συμπλοκή”, είπε όταν ο πρόεδρος την κάλεσε να δηλώσει ένοχη ή αθώα.

Η 46χρονη υποστηρίζει πως, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού που είχε με τον γαμπρό της για την ασφάλεια της αδελφής της, η οποία είχε πεθάνει λίγους μήνες νωρίτερα από ανακοπή, προκειμένου να βγει η σύνταξη του ανιψιού της, ο συνοριοφύλακας της πέταξε μία πέτρα. Τότε, εκείνη έβγαλε το πιστόλι που είχε μαζί της και τον πυροβόλησε. Μάλιστα, ισχυρίζεται πως μετά το συμβάν νοσηλεύτηκε στην Εντατική.

Ο πατέρας του συνοριοφύλακα, που έχει αναλάβει την επιμέλεια του εγγονού του με δικαστική απόφαση, υποστήριξε πως το αγοράκι ζητά συνεχώς τον πατέρα του και ζήτησε να διατηρηθούν τα ισόβια της 46χρονης.

“Όπως το παιδί μου το έφαγε το μαύρο χώμα, αυτή να τη φάνε τα σίδερα εκεί μέσα” είπε.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ