Το μεροκάματο του τρόμου για οδηγούς ταξί – Αυτή είναι η νέα μέθοδος που χρησιμοποιούν οι κακοποιοί – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα μέθοδο χρησιμοποιούν οι κακοποιοί για να ληστεύουν τους οδηγούς ταξί. Οι δράστες προσποιούνται σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα υγείας και πριν αποβιβαστούν από το όχημα αρπάζουν από τους οδηγούς χρήματα και κινητά τηλέφωνα.

Το φιλότιμο του κ. Χρήστου εκμεταλλεύτηκε ένας κακοποιός, ο οποίος προσποιούμενος τον πελάτη επιβιβάστηκε στο ταξί από την Αχαρνών και μπαίνοντας μέσα φάνηκε ότι ήταν ανήσυχος, καθώς όλη την ώρα μιλούσε στο κινητό με τη σύζυγό του. Ζήτησε από τον οδηγό ταξί να τον πάει μέχρι το Μενίδι.

“Της έλεγε μην κλαις και σε βλέπει το παιδί και τρομάζει και κλαίει, βάλτου λίγο στο σαγόνι από κάτω που έχει ανοίξει και τρέχει αίμα, βάλτου λίγο χαρτί και έρχομαι φτάνω όπου να ναι. Αυτό με έπεισε και όχι μόνο με έπεισε, του έδωσα και κουράγιο να μην στενοχωριέται, του έλεγα δεν τρέχει τίποτα”, περιέγραψε ο οδηγός ταξί που έπεσε θύμα ληστείας, μιλώντας στο STAR.

Αυτή ήταν η παγίδα, καθώς μόλις έφτασε στο Μενίδι άρχισε ο εφιάλτης του οδηγού.

“Με αρπάζει στον ώμο και με το άλλο μου καρφώνει τη λεπίδα. Μου λέει τα λεφτά σου ό,τι έχεις για να πας ζωντανός σπίτι, γιατί αν φωνάξω αυτή τη στιγμή είσαι μέσα στα γύφτικα έρχονται 30 γύφτοι και θα σε φάνε ζωντανό”, πρόσθεσε ο οδηγός ταξί.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ