Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη διάβασε παραμύθι στα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ»

Ένα ξεχωριστό δώρο καρδιάς έκανε η «Καλλιτέχνης για την ΕΛΠΙΔΑ» Άλκηστις Πρωτοψάλτη στα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», τη Δευτέρα Μαΐου 2019. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια επισκέφθηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων και διάβασε στα παιδιά το παραμύθι «Οι Μουσικοί της Βρέμης», με τον δικό της μοναδικό τρόπο προσφέροντας χαμόγελα χαράς στους μικρούς ασθενείς της Μονάδας.

Την Άλκηστη Πρωτοψάλτη υποδέχτηκαν η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ».

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Μανώλης Παπασάββας υποδέχονται την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και τους συνεργάτες της

Τα παιδιά είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στην είσοδο της Μονάδας περιμένοντας την δημοφιλή καλλιτέχνιδα, η οποία, συνοδευόμενη μουσικά από τον συνεργάτη της κύριο Θωμά Κοντογιώργη, είχε ετοιμάσει μια διαφορετική ανάγνωση του γνωστού παραμυθιού για εκείνα, καθώς είχε εντάξει μέσα στην ιστορία αγαπημένα τραγούδια. Τα τραγούδια «Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία», «Μη μιλάς άλλο γι’ αγάπη» και «Η σωτηρία της ψυχής» έγιναν μέρος του παραμυθιού των αδελφών Γκριμ, ενθουσιάζοντας τους μικρούς ασθενείς και τους γονείς τους, αλλά και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας, αφού όλοι μαζί σιγοτραγούδησαν και κρατούσαν τον ρυθμό, συνοδεύοντας την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Με τον δικό της μοναδικό τρόπο η Άλκηστις Πρωτοψάλτη διάβασε παραμύθι στα παιδιά

Αμέσως μετά, συγκινημένη η κυρία Βαρδινογιάννη προσέφερε στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη, και στους συνεργάτες της, αναμνηστικά δώρα ευχαριστώντας τους για την ξεχωριστή εμπειρία που χάρισαν στα παιδιά. «Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου Άλκηστη, και τους συνεργάτες της, γιατί με την ευαισθησία και την αγάπη τους για τα παιδιά κατάφεραν να μας χαρίσουν σήμερα μοναδικές στιγμές. Η συμπαράστασή τους στον μεγάλο μας αγώνα είναι πραγματικά πολύτιμη. Όπως έχω πει και στο παρελθόν για την Άλκηστη, νιώθω ότι είναι ο Άγγελός μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Βαρδινογιάννη.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ξεναγήθηκε στους χώρους της Μονάδας, μίλησε με τα παιδιά που νοσηλεύονται και τις οικογένειές τους, δίνοντάς τους δύναμη και κουράγιο.

Θωμάς Κοντογιώργης, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Θωμάς Κοντογιώργης, Τώνια Δραγούνη, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ