Σφοδρό τροχαίο στην Κρήτη – Αυτοκίνητο “έκοψε” κολόνα της ΔΕΗ – ΦΩΤΟ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Ηράκλειο επί της λεωφόρου Ικάρου, όταν ΙΧ αυτοκίνητο με οδηγό άνδρα, αφού κατέγραψε μια τρελή πορεία, έπεσε πάνω σε στύλο της ΔΕΗ και ακινητοποιήθηκε.Η σύγκρουση ήταν τόσο δυνατή – όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες του cretapost.gr – που ο στύλος της ΔΕΗ «κόπηκε» και έπεσε πάνω στην ταράτσα του διώροφου κτιρίου.

Ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι οι εκτεταμένες υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στο όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο, το οποίο καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 20χρονος οδηγός του ΙΧ, γύρω στις 4 τα ξημερώματα και ενώ κινούνταν στην λεωφόρου Ικάρου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο κινούμενο με ταχύτητα, παρέκκλινε της πορείας του, βγήκε από τον δρόμο και αφού ανέβηκε στο πεζοδρόμιο ακινητοποιήθηκε πέφτοντας πάνω στον στύλο ηλεκτροφωτισμού.

Το ευτύχημα ήταν ότι ο άνδρας φορούσε ζώνη ασφαλείας, γεγονός που του έσωσε τη ζωή. Ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο αφού προηγουμένως έλαβε επί τόπου τις πρώτες βοήθειες.Πηγή: cretapost.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ