Σάλος στα social media από την ανάρτηση του Θανάση Χειμωνά για τον Αύγουστο Κορτώ – ΦΩΤΟ

Σάλο προκάλεσε ο συγγραφέας και υποψήφιος ευρωβουλευτής του Ποταμιού Θανάσης Χειμωνάς με ανάρτησή του στο facebook που σχολίασε εμμέσως και καυστικά την ανάρτηση του Αύγουστου Κορτώ που αποκάλυψε ότι πριν από έναν χρόνο έκανε απόπειρα αυτοκτονίας έπειτα από πολύμηνη μάχη με την κατάθλιψη και παράλληλα απηύθυνε έκκληση σε όποιον πάσχει από κατάθλιψη να μιλήσει για το πρόβλημά του.

Ο Θανάσης Χειμωνάς έγραψε σκωπτικά: “Πριν λίγο έκανα απόπειρα αυτοκτονίας επειδή ήμουν χάλια κι έτσι. Θα ποστάρω σχετική φωτό στις 26 Μαΐου για να με ψηφίσετε στις εκλογές. Σας μερσώ”.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε αυτή η ανάρτησή του, προχώρησε σε δεύτερη πιο διευκρινιστική της θέσης του σχετικά με τα όσα έγραψε ο Αύγουστος Κορτώ: “Το πρόβλημα της ψυχικής υγείας, της βαριάς κατάθλιψης που μπορεί να οδηγήσει σε απόπειρες αυτοκτονίας (φυσικά δεν είναι όλες οι απόπειρες ίδιες-κάποιες γίνονται στα χαρτιά) είναι πολύ σοβαρό και απασχολεί εκατομμύρια συνανθρώπους μας” και σε άλλο σημείο της ανάρτησής του στο facebook ξεκαθαρίζει: “Το θέμα αυτό λοιπόν είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟ και η εκμετάλλευσή του για συλλογή λάικς και θλιμμένων ιμότικον, συνοδεία πάντα με τοποθέτηση προϊόντος είναι ΧΥΔΑΙΑ. Ακόμα περισσότερο η (ετεροχρονισμένη) διαφήμιση μιας απόπειρας ( ; ) αυτοκτονίας στο Facebook είναι και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ