Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της 22χρονης φοιτήτριας στο Αιγάλεω – Τι ισχυρίζεται ο δικηγόρος της οικογένειας

Ραγδαίες εξελίξεις σχετικά με τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας στο Αιγάλεω, φέρνει το υλικό από κάμερα ασφαλείας στην είσοδο του σπιτιού της. Οι Αρχές αναζητούν το πρόσωπο-κλειδί στο οποίο η άτυχη φοιτήτρια φέρεται να παρέδωσε τα προσωπικά της αντικείμενα.

Η Αρετή το τελευταίο βράδυ, πριν από τον θάνατό της, κατέβηκε από το διαμέρισμά της στο Αιγάλεω γύρω στις 10:30 το βράδυ, κρατώντας μια τσάντα με διάφορα αντικείμενα, πιθανότατα βιβλία και ρούχα. Δέκα λεπτά αργότερα, επέστρεψε στο διαμέρισμα χωρίς την τσάντα, ενώ λίγες ώρες μετά ξανακατέβηκε, με δύο μεγάλες σακούλες σκουπιδιών, στα χέρια.

“Περιμένουμε από τα στοιχεία που θα δώσει η άρση του απορρήτου του κινητού της τηλεφώνου, να δούμε με ποιο τηλέφωνο συνομίλησε και ποιος είναι ο κάτοχος αυτού του τηλεφώνου που προφανώς είναι το πρόσωπο με το οποίο συναντήθηκε”, είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Κώστας Τζαβάρας μιλώντας στο STAR.

“Θα βρούμε αυτά που χρειαζόμαστε για να δούμε εάν πράγματι η κοπέλα αυτή οδηγήθηκε στον θάνατο με δική της απόφαση ή με απόφαση κάποιων άλλων που την χρησιμοποίησαν”, πρόσθεσε ο κ. Τζαβάρας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ