Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή του Πάσχα και την Πρωτομαγιά – Η πρόγνωση του Παναγιώτη Γιαννόπουλου στον Realfm 97,8

“Το σημαντικό των επόμενων δύο – τριών ημερών θα είναι η μεταφορά σκόνης. Κάποιες βροχές, λασποψιχάλες, λασποβροχές θα ξεκινήσουν σήμερα το απόγευμα στη δυτική Ελλάδα, θα βρέξει το βράδυ και στην Αθήνα”, είπε μεταξύ άλλων ο μετεωρολόγος Παναγιώτης Γιαννόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97,8.

“Το σύστημα αυτό που κινείται από τα νότια προς τα βόρεια αύριο θα δώσει βροχές σε Θεσσαλία και Μακεδονία και θα φύγει. Μαζί με αυτό το σύστημα έχουμε και νοτιάδες στο Ιόνιο, σήμερα θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ, και αύριο φαίνονται να ενισχύονται λίγο ακόμα… Από την Τετάρτη και μετά θα ανέβει και άλλο η θερμοκρασία, με 23 –24 βαθμούς Κελσίου… Θα φτάσουμε και τους 25 – 26 βαθμούς. Από Παρασκευή φαίνεται να βελτιώνεται. Το Σαββατοκύριακο θα έχει αρκετό ήλιο. Το χειρότερο της Κυριακή του Πάσχα θα είναι ίσως κάποια μικροδιαταραχή να επηρεάσει την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Πάμε για ένα όμορφο ανοιξιάτικο Πάσχα” σημείωσε ο κ. Γιαννόπουλος και πρόσθεσε:

“Την Πρωτομαγιά, με τα σημερινά στοιχεία δεν αλλάζει ο καιρός ούτε τις επόμενες τρεις μέρες μετά το Πάσχα. Η άνοιξη έχει έρθει στη χώρα”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ