Στον ανακριτή ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος – ΒΙΝΤΕΟ

Της Άννας Κανδύλη

Πριν λίγα λεπτά οδηγήθηκαν ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή κ. Νικόπουλου, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και ο Θεόδωρος Παναγόπουλος, προκειμένου να απολογηθούν, για τις κατηγορίες της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης των φυλακών από το 2014, αλλά και της απόπειρας εκβίασης του επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρου. Και οι δύο δικηγόροι αρνούνται τις κατηγορίες.

Έξω από το ανακριτικό γραφείο περίμεναν τον κ. Λυκουρέζο, η κόρη του Άννα Μαρία Λυκουρέζου που έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει, συνεργάτες του και τα δυο παιδιά του από τον πρώτο του γάμο, καθώς και η σύντροφος του Νατάσσα Καλογρίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η απολογία του Αλεξάνδρου Λυκουρέζου άρχισε μέσα σε κλίμα έντασης. Ο εφέτης ειδικός ανακριτής φέρεται να απαίτησε από τον συνήγορο υπεράσπισης του, Θρασύβουλο Κονταξή, να απενεργοποιήσει το κινητό του τηλέφωνο. Ο συνήγορος διαμαρτυρήθηκε λέγοντάς ότι αυτό δεν προβλέπεται από κανένα κανονισμό κι ότι ήδη έχει ενεργοποιήσει την αθόρυβη λειτουργία.

Λίγα ώρα πριν οδηγήθηκε στο γραφείο του ανακριτή και ο δεύτερος κατηγορούμενος δικηγόρος, Θεόδωρος Παναγοπουλος τον όποιον περίμενε η οικογένεια και οι συνεργάτες του.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ