Σφοδρό τροχαίο με τραυματία αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Μενίδι – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Σφοδρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:30 το μεσημέρι του Σαββάτου στην Λ. Πάρνηθος στο Μενίδι, όταν νεαρός οδηγός παρέκαμψε πινακίδα Stop με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενη μηχανή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα η μοτοσυκλέτα να σφηνώσει κυριολεκτικά στον μπροστινό τροχό του γαλάζιου Peugeot που οδηγούσε ο νεαρός οδηγός.

Παρόλο που η σύγκρουση ήταν δυνατή, ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, αφού τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο αστυνομικός, είχε εμπλακεί σε ανάλογο τροχαίο πριν από έξι μήνες περίπου, λίγα μόλις μέτρα από το σημείο που συνέβη το σημερινό περιστατικό. Και σε εκείνη την περίπτωση, είχε τραυματιστεί ελαφρά από τη σύγκρουση.

Στο σημείο μετά τη σύγκρουση διακόπηκε για αρκετή ώρα η κυκλοφορία στο ρεύμα ανόδου, με τους διερχόμενους οδηγούς να ανακατευθύνονται από παρακαμπτήριες οδούς στον προορισμό τους.

Το PoliceNews κατέγραψε τη σφοδρότητα του τροχαίου ατυχήματος. Δείτε εικόνες και βίντεο πιο κάτω:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ