Διαρρήκτης έπεσε από τον δεύτερο όροφο – Ήρθε τετ α τετ με τον ιδιοκτήτη – ΦΩΤΟ

Διαρρήκτης, είναι σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός που έπεσε σε φωταγωγό πολυκατοικίας στη Δυτική Θεσσαλονίκη και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβιστεί. Πρόκειται για 27χρονο αλλοδαπό που μετά την επιχείρηση απεγκλωβισμού μεταφέρθηκε, με τραύματα στα πόδια, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο ίδιος φέρεται να διέρρηξε γύρω στις 2 μετά το μεσημέρι διαμέρισμα 2ου ορόφου στην οδό Αγαθουπόλεως στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης και στην προσπάθειά του να διαφύγει μέσω του φωταγωγού έπεσε, με συνέπεια να καταλήξει στο φρεάτιο της οικοδομής.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα grtimes,gr, ο διαρρήκτης μπήκε στην πολυκατοικία, με το πρόσχημα ότι μοίραζε διαφημιστικό υλικό. Ανέβηκε στον δεύτερο όροφο, πέρασε στο εσωτερικό διαμερίσματος μέσα από παράθυρο της τουαλέτας που «έβλεπε» στον φωταγωγό και αμέσως άρχισε να κάνει το σπίτι άνω-κάτω, ψάχνοντας κλοπιμαία.

Ωστόσο ο ιδιοκτήτης του σπιτιού επέστρεψε εκείνη την ώρα και μόλις αντιλήφθηκε ότι υπήρχε άτομο στο σπίτι, κλείδωσε την πόρτα για να το εγκλωβίσει μέσα.

Εκείνη την ώρα ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει από τον φωταγωγό, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να βρεθεί στο κενό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕΠηγή φωτό: grtimes

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ