Τι απαντούν στον Πάσσαρη οι συγγενείς των θυμάτων του – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν θα μπούμε ποτέ σε κανέναν διάλογο με τον δολοφόνο απαντά στον Κώστα Πάσσαρη η οικογένεια του αρχιφύλακα Διονύση Αλεβιζόπουλου, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά του περιβόητου κακοποιού. Ζητούν από τον υπουργό Δικαιοσύνης την άμεση έκδοση του Κώστα Πάσσαρη στην Ελλάδα πριν παραγραφούν τα αδικήματά του.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η οικογένεια του Διονύση Αλεβιζάτου τονίζει :«Ακούμε λόγια προσποίησης αδίστακτου κακοποιού. Δεν θα μπούμε ποτέ σε κανέναν διάλογο με το δολοφόνο. Τίποτα δεν μπορεί να γυρίσει πίσω τον άνθρωπό μας. Όσα λέει τώρα ή κατά καιρούς δεν μας αφορούν. Πρέπει να έρθει να δικαστεί στην Ελλάδα και να τιμωρηθεί για τις πράξεις του. Και αυτό να γίνει άμεσα, χωρίς άλλη καθυστέρηση».

«Η οικογένεια έχει τα μάτια της στη Δικαιοσύνη και όχι στον Πάσσαρη. Την ενδιαφέρει να γίνει η δίκη χωρίς άλλη καθυστέρηση και να απονεμηθεί η δικαιοσύνη, χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος να έρθει η παραγραφή ή η απελευθέρωση του κακοποιού», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Αλεβιζόπουλου, Αλέξης Αναγνωστάκης.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ