Η απάντηση της Ξεπαπαδέα στα νέα δημοσιεύματα: Έχω παραιτηθεί από το 2015 από την οικογενειακή επιχείρηση

«Έχω παραιτηθεί από το 2015 από την οικογενειακή εταιρεία» δηλώνει η Γενική Γραμματέας κατά της Διαφθοράς Νατάσσα Ξεπαπαδέα αποδίδοντας τα σχετικά δημοσιεύματα για το πρόσωπό της σε προσπάθεια αντιπερισπασμού από το σκάνδαλο της Novartis.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της αναφέρει:

«Συνεχίζεται για τέταρτη μέρα και με μεγαλύτερη ένταση, μήπως και δημιουργηθεί αντιπερισπασμός για την υπόθεση Novartis, η καμπάνια σπίλωσης και κατασυκοφάντησής μου από την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και άλλα Μέσα παραπληροφόρησης.

Αφού απέτυχε η προσπάθεια να παρουσιαστώ ως στενή συνεργάτης ενός προσώπου, το οποίο μου είναι παντελώς άγνωστο και να εμφανιστώ ως δικηγόρος με επαγγελματική δράση δήθεν εις βάρος του δημοσίου, σήμερα μου αποδίδεται η ιδιότητα μέλους Διοικητικού Συμβουλίου οικογενειακής επιχείρησης, από το οποίο έχω παραιτηθεί το Μάιο 2015.

Αντιλαμβάνομαι ότι με το έργο της η Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς έχει ταράξει τα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα, που ανενόχλητα λυμαίνονταν τη χώρα για δεκαετίες. Ενημερώνουμε τους κατ’ επάγγελμα λασπολόγους και τα πανικόβλητα αφεντικά τους, ότι δεν φοβόμαστε, δεν υποχωρούμε από τον αγώνα μας για κάθαρση του δημοσίου βίου. Ενάντια στα ιδιωτικά συμφέροντα των λίγων, προτάσσουμε το δημόσιο συμφέρον, το οποίο υπερασπιζόμαστε και θα υπερασπιζόμαστε επίμονα και αδιάκοπα, μέσα από τη δράση της Γενικής Γραμματείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς.

Συνιστούμε ψυχραιμία και καλή δύναμη. Δεν κάνουμε βήμα πίσω.»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ