Συγκλόνισε η κατάθεση του πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Ξεκίνησε στα Ιωάννινα η δίκη των εννέα Κρητικών που εμπλέκονται στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη και το bullying που φέρεται να υπέστη ο σπουδαστής.

Συγκλονιστικές ήταν οι καταθέσεις των γονέων του Βαγγέλη. Η μητέρα του ανέφερε περιστατικά bullying που δεχόταν ο γιος της από συμφοιτητές του, τα οποία πληροφορήθηκε από άλλους φοιτητές της Γαλακτοκομικής Σχολής αλλά και από τον ίδιο τον γιο της.

Στη συνέχεια, πατέρας του Βαγγέλη, Ανδρέας Γιακουμάκης, συγκλόνισε το δικαστήριο: «Ο Βαγγέλης μου ήρθε σε ένα μαγαζί με ανήθικους. Μας απέκρυψαν πράγματα από τη Σχολή. Θέλω να μάθω γιατί έχασα το παιδί μου. Μου μίλησαν για φιλίες, για αξιοπρέπεια. Ο Βαγγέλης μου τους συμπατριώτες του τους λογάριαζε γιατί έτσι έχουμε μάθει εμείς οι Κρητικοί. Από πότε ο σεβασμός, η αξιοπρέπεια και η ευγένεια λογίζονται ως μειονεκτήματα;».

Και συνέχισε, σύμφωνα με το star.gr: «Το παιδί μου αυτές τις αξίες είχε. Ένιωθε ντροπή να πει ότι τον προσβάλλουν οι άλλοι, γιατί ήταν Κρητικός. Εγώ νόμιζα ότι όλοι αυτοί ήταν δίπλα του, ένιωθα ότι ήταν πατριώτες. Όταν έμαθα τι περνούσε το παιδί μου από Κρητικούς, πίστεψα ότι είμαι από άλλον πλανήτη, όχι από την Κρήτη. Δεν έχουν τέτοια συμπεριφορά οι Κρητικοί. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι αυτά τα παιδιά καθημερινά βασάνιζαν το παιδί μου»

Οι εννέα κατηγορούμενοι, ηλικίας από 20 έως 24 ετών, βαρύνονται με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού και κατ’ εξακολούθηση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ