Το μεροκάματο του τρόμου για οδηγούς ταξί στην Πάτρα – Οκτώ ληστείες σε 20 μέρες

Τον… σταυρό τους κάνουν οι οδηγοί ταξί στην Πάτρα πριν μπουν στο αυτοκίνητό τους για να ξεκινήσουν τη δουλειά τους, αφού η εγκληματικότητα έχει φτάσει στα ύψη.

Όπως καταγγέλλουν το τελευταίο διάστημα η κατάσταση έχει ξεφύγει καθώς αρκετοί συνάδελφοί τους έχουν πέσει θύματα ληστείας.

«Δουλεύουμε για ένα μεροκάματο και κινδυνεύει η ζωή μας, καθώς δεν ξέρουμε ποιος μπαίνει στο ταξί και τι προθέσεις έχει», δηλώνουν αυτοκινητιστές.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το τελευταίο 20ημερο έχουν σημειωθεί 8 ληστείες.

Οι κακοποιοί μισθώνουν ταξί για συγκεκριμένα δρομολόγια καλώντας το τηλεφωνικό κέντρο. Οι οδηγοί φθάνουν στο σημείο που τους έχει υποδειχθεί, τους παραλαμβάνουν και όταν φθάσουν στο τελικό προορισμό τότε έρχονται αντιμέτωποι με τους ληστές – πελάτες, που αντί για χρήματα βγάζουν μαχαίρι η κατσαβίδι και τους απειλούν.

Όπως καταγγέλλεται, οι οδηγοί ταξί δεν διστάζουν να αρνηθούν κούρσες και να «θυσιάσουν» το μεροκάματο, που όπως λένε βγαίνει καθημερινά με δυσκολία, στην περίπτωση που ο πελάτης ή οι πελάτες δεν τους «γεμίζουν» το μάτι. Μάλιστα αποκλείουν τη μεταφορά επιβατών σε συγκεκριμένες περιοχές της Πάτρας και της ευρύτερης περιφέρειας, όπου κατεγράφησαν τα περιστατικά ληστείας.Πηγή: tempo24.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ