Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου – Στο εδώλιο ο εγκέφαλος της ”μαφίας του Κορυδαλλού” – ΒΙΝΤΕΟ

Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας συνεχίζεται στο Εφετείο η δίκη για τη δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, στο εδώλιο βρέθηκε ο φερόμενος ως εγκέφαλος της ”μαφίας των φυλακών” και δύο συνεργοί του.

Όπως μετέδωσε η Λία Κοντοπούλου, ”Τα μέτρα ασφάλειας είναι πάρα πολύ ισχυρά, τουλάχιστον οκτώ πάνοπλοι αστυνομικοί βρίσκονται γύρω από τους κατηγορούμενους και επιτηρούν κάθε τους κίνηση, ενώ και σε άλλα σημεία της αίθουσας όπου διεξάγεται η δίκη υπάρχουν οπλισμένοι αστυνομικοί και κανείς δεν μπορεί να εισέλθει στο χώρο εάν δεν περάσει από σωματικό έλεγχο”.

”Από το πρωί καταθέτει ως μάρτυρας ο δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος, ο οποίος ήταν νομικός παραστάτης του 65χρονου δικηγόρου που έχει προφυλακιστεί. Ο κ. Παναγόπουλος αναφέρθηκε σε περιστατικά πριν από τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου που ως ηθικός αυτουργός κατηγορείται ο φερόμενος ως εγκέφαλος της ”μαφίας των φυλακών”. Μάλιστα, εξέφρασε την άποψη ότι ο Αλβανός κακοποιός εκβίαζε όλους όσους ενεπλάκησαν στην υπόθεση και ότι ο 65χρονος δικηγόρος ήταν σε διαρκή φόβο μετά τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του”, πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ