Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή του ισχυρού σεισμού στο Γαλαξίδι – ΒΙΝΤΕΟ

Τη στιγμή της ισχυρής σεισμικής δόνησης που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Γαλαξίδι κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε σούπερ μάρκετ της περιοχής.

Όπως μπορείτε να δείτε και σε βίντεο που δημοσιοποίησε το tempo24.news, τα ράφια του καταστήματος τρέμουν και τα προϊόντα πέφτουν στο έδαφος την ώρα, ενώ ο κόσμος που βρίσκεται εντός τρομοκρατείται.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΟΑΣΠ κ. Ευθύμιο Λέκκα, ”κρίσιμο είναι α περάσει το 48ωρο από το χθεσινό σεισμό”, τονίζοντας ”ότι ο μεγαλύτερος μετασεισμός, που έχει σημειωθεί έως τώρα, είναι της τάξεως των 3,5 Ρίχτερ”.

Συνολικά από χθες στις 12.46′ έως και σήμερα στις 8:20′ το πρωί σημειώθηκαν 22 σεισμικές δονήσεις το μέγεθος των οποίων κυμαίνεται από 2 έως 3,3 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ, το επίκεντρο των οποίων βρισκόταν στην ευρύτερη περιοχή της Άμφισσας, της Ιτέας, του Γαλαξιδίου, του Κορινθιακού Κόλπου, στην χερσαία ζώνη της Αχαΐας, καθώς επίσης και στον θαλάσσιο χώρο της Ζακύνθου.

Την ίδια ώρα, οι σεισμολόγοι παραμένουν επιφυλακτικοί και παρακολουθούν με ιδιαίτερο προβληματισμό την περιοχή και τη Δυτική Ελλάδα με την ελπίδα να ήταν ο κύριος σεισμός και επισημαίνοντας ότι η όλη η περιοχή της Δυτικής Ελλάδας είναι ιδιαίτερα διεγερμένη.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: tempo24.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ