Αχτσιόγλου: Παραχωρήσαμε στο ΚΕΘΙ το ιστορικό διατηρητέο κτίριο της οδού Πινδάρου

«Με ιδιαίτερη χαρά, παραχωρήσαμε στο Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) το ιστορικό διατηρητέο κτίριο της οδού Πινδάρου, όπου και βρεθήκαμε σήμερα για τα εγκαίνια των νέων γραφείων» αναφέρει η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

«Μόνο στην Αθήνα, μετράμε ήδη την ενεργοποίηση 90 ακινήτων, τα οποία είχαμε παραλάβει κενά και αναξιοποίητα. Με το σχέδιο αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που επεκτείνεται σε όλη τη χώρα, επιτυγχάνουμε οικονομίες κλίμακας για το Δημόσιο, εξασφαλίζουμε σημαντικά έσοδα για το ασφαλιστικό σύστημα και τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), δίνουμε ζωή σε ολόκληρα τμήματα της πόλης που ήταν ερειπωμένα, δημιουργούμε νέες θέσεις εργασίας» επισημαίνει η υπουργός Εργασίας.

Σύμφωνα με την κ. Αχτσιόγλου, η νέα στέγη του ΚΕΘΙ θα συμβάλει στην ενίσχυση του πολύτιμου κοινωνικού έργου του, για την προώθηση της ισότητας των φύλων και την άρση των έμφυλων διακρίσεων και ανισοτήτων σε όλες τις πτυχές της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής ζωής.Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ