Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τη “βουτιά” θανάτου της γυναίκας στο εμπορικό κέντρο

Εφιαλτικές στιγμές εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια δεκάδων επισκεπτών εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι όταν μία γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Σύμφωνα με την Espresso, οι αστυνομικοί που ανέλαβαν τις έρευνες καταλήγουν στην εκδοχή της αυτοκτονίας, καθώς από το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του The Mall Athens, το οποίο έχουν στα χέρια τους, η 47χρονη φαίνεται να μιλά στο κινητό ενώ βρίσκεται στην κορυφή της κυλιόμενης σκάλας, στο τρίτο επίπεδο και στη συνέχεια ανεβαίνει στην κουπαστή του διαχωριστικού και βουτά στο κενό.

Οι άνδρες της Αστυνομίας πήραν οπτικό υλικό και από τις κάμερες στον σταθμό του ηλεκτρικού και εντόπισαν την άτυχη γυναίκα να περπατά από την αποβάθρα μέχρι το εμπορικό κέντρο, μιλώντας πάντα έντονα στο κινητό της. Η γυναίκα φαίνεται ότι διανύει όλη την απόσταση μέχρι το τρίτο επίπεδο του The Mall Athens, όπου οι εκεί εγκατεστημένες κάμερες την έχουν καταγράψει να κοντοστέκεται στην κορυφή της σκάλας με το κινητό στο χέρι της μιλώντας έντονα. Ξαφνικά, πιάνεται από την κουπαστή της σκάλας και πέφτει στο κενό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η 47χρονη καταγόταν από τη Λέσβο και εργαζόταν σε μία ασφαλιστική εταιρεία.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ