Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Κάθε μέρα πονάει η ψυχή μου όλο και περισσότερο

Ο Ροδίτης κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη έδωσε το πρωί της Πέμπτης στην ανακρίτρια τους κωδικούς του σε κινητά και social media και τους δυο λογαριασμούς του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του.

Ο κατηγορούμενος επέμεινε ότι είναι αθώος και ότι ο Αλβανός ήταν εκείνος που σκότωσε την αδικοχαμένη φοιτήτρια.

“Δεν είμαστε εδώ για να συσκοτίσουμε την έρευνα, είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε και να συνδράμουμε στο έργο της ανάκρισης, συνεργάστηκε εξαιρετικά με την ανακρίτρια”, δήλωσε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου.

“Πώς να αισθάνομαι, πάρα πολύ άσχημα. Η κάθε μέρα που περνάει είναι χειρότερη και τρισχειρότερη από την προηγούμενη. Δεν είναι δυνατόν να ζούμε εμείς με αυτόν τον πόνο, με αυτή την απώλεια την ξαφνική είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε μια μάνα. Κάθε μέρα πονάει η ψυχή μου ακόμη περισσότερο και σήμερα είναι οι τέσσερις μήνες. Σκεφτόμουν εκείνο το βράδυ της Τρίτης τι πέρασε το παιδί μου στα χέρια των βασανιστών, των σαδιστών, των υπανθρώπων. Αυτοί δεν λέγονται άνθρωποι, είναι ό,τι χειρότερο” είπε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη μιλώντας στο STAR.

Ο Ροδίτης και ο Αλβανός παρακολουθούνται από ψυχίατρο και κοινωνικό λειτουργό μέσα στις φυλακές Γρεβενών μία φορά την εβδομάδα. Σύμφωνα με το STAR, ο Ροδίτης ζητά συνεχώς του γονείς του και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Πριν από μία εβδομάδα προσπάθησε να πιει χλωρίνη.

Μόλις γίνει η άρση του απορρήτου και στους λογαριασμούς του Ροδίτη η ανακρίτρια θα στείλει το φάκελο στο αρμόδιο συμβούλιο προκειμένου να ορισθεί η δίκη.

Πηγή πληροφοριών: STAR

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ