Συγκλονίζει το μήνυμα της κόρης της Ειρήνης Λαγούδη για τον θάνατο της μητέρας της

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη για τις απειλές που δέχεται.

Τα τρία παιδιά της αδικοχαμένης Ειρήνης, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη θέση Μυρτιά στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου της Τριχωνίδας, προσπαθούν να διαχειριστούν την απώλεια της μητέρας τους.

Για πρώτη φορά η μεγάλη κόρη της, Καλλιόπη, με μία ανάρτηση στο Facebook ζητά να μάθει την αλήθεια για τον τραγικό θάνατo της μητέρας της.

“Δικαίωση; Τι δικαίωση; Δεν υπάρχει δικαίωση όταν μιλάμε για θάνατο. Η μόνη δικαιοσύνη σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η αλήθεια. Να βγει η αλήθεια στο φως. Δεν τίθεται θέμα αποκατάστασης σε καμία περίπτωση, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για αφαίρεση ζωής. Τη δική της πρώτα από όλα. Την απουσία της από τις ζωές μας. Είχα την ευλογία αυτό τον λαμπερό άνθρωπο να είναι μητέρα μου”, έγραψε στην ανάρτησή της.

Η οικογένεια κυνηγά νομικά όλους όσους τους απειλούν. Στο έγγραφο που κατέθεσε ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος αναφέρονται όλες οι απειλές. Στο σπίτι, το σχολείο της μικρής κόρης, στον εργασιακό χώρο. Ύβρεις, παρενόχληση, εκβιασμοί. Ακόμα και σεξουαλική προσέγγιση τόσο σε κινητά όσο και στους προσωπικούς λογαριασμούς κυρίως των παιδιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Περιμένουμε, καρτερούμε να έρθει αυτή η πολυπόθητη απάντηση, τι έγινε, ποιος και γιατί, ήταν κρίμα και άδικο και γι’ αυτό τα παιδιά που μεγαλώνουν και για μένα που την έχασα και για τα εγγόνια που δεν θα δει η ίδια και δεν θα κρατήσει στην αγκαλιά της, γιατί; Αυτό το γιατί θα με φάει και μέχρι τα γεράματα θα τρέχω στα δικαστήρια γι’ αυτούς που έκαναν ό, τι έκαναν” δήλωσε ο αδελφός της Ειρήνης, μιλώντας στο STAR.

Πηγή πληροφοριών: STAR

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ