Η 32χρονη για την πτώση του συντρόφου της: Δεν ήταν χτυπημένος πουθενά, είχε μόνο λίγο αίμα στη μύτη

Τις σκηνές που διαδραματίστηκαν πριν και μετά την πτώση του 39χρονου συντρόφου της από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στο κενό περιέγραψε η 32χρονη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μαζί σου». Το παρ’ ολίγον μοιραίο βράδυ, όπως υποστήριξε, είχε έναν άγριο καβγά με τον σύντροφό της, με τον οποίο συζούσαν τον τελευταίο ενάμισι χρόνο.

«Είχαμε τσακωθεί. Ήταν πολύ έντονος ο καβγάς. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Κάλεσα την αστυνομία. Τους είπα ότι υπάρχει ξυλοδαρμός και ότι κάποιος είναι σε έξαλλη κατάσταση. Ξανακάλεσα την Αστυνομία, γιατί δεν ήρθε γρήγορα. Αυτός βγήκε στο μπαλκόνι, φοβήθηκε και κλείδωσα την μπαλκονόπορτα. Δεν άκουγα τίποτα, δεν έβλεπα τίποτα, δεν άκουσα κανέναν θόρυβο», είπε η 32χρονη.

Συνέχισε η σύντροφος του 39χρονου: «Όταν άνοιξα την μπαλκονόπορτα δεν υπήρχε στο μπαλκόνι. Πήρα ξανά την Αστυνομία και τους ¨λέω δεν είναι εδώ¨. Κοίταξα κάτω στο έδαφος και δεν τον έβλεπα. Λέω τι έγινε; Τελικά ήταν δίπλα στο αμάξι του. Κατέβηκα αμέσως και ήταν ξαπλωμένος. Στο ένα χέρι είχε το κινητό, στο άλλο τα κλειδιά. Ζητούσε βοήθεια».

«Δεν ήταν χτυπημένος στο κεφάλι, δεν ήταν χτυπημένος πουθενά, είχε μόνο λίγο αίμα στη μύτη του», πρόσθεσε η 32χρονη διερωτώμενη πώς ένας άνδρας 120 κιλών παρουσίαζε τέτοια εικόνα μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ