«Θα γίνω φονιάς αν δεν βρούμε δικαιοσύνη» – Οργή των συγγενών στην κηδεία του 52χρονου

Πλήθος κόσμου κατέκλυσαν τα Εξαμίλια Κορινθίας, για την κηδεία του 52χρονου Ρομά, ο οποίος έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της 26ης Μαρτίου στον Σολομό Κορινθίας από κυνηγετικό όπλο στην προσπάθειά του να κλέψει.

Οδύνη, αλλά και θυμός υπήρχε στην οικογένεια του θύματος, οι οποίοι φώναζαν ότι θέλουν να αποδοθεί δικαιοσύνη και ο δράστης να δικαστή βάσει του νόμου. Μάλιστα ένας από αυτούς φώναξε: «Θα γίνω φονιάς αν δεν βρούμε δικαιοσύνη».

Μάλιστα σε δηλώσεις που έκανε και ο γιος του θύματος, ισχυρίζεται ότι ο πατέρας του χτυπήθηκε στο κεφάλι και όχι στον τράχηλο όπως ισχυρίζεται η υπεράσπιση του δράστη, ενώ και αυτός με την σειρά του τονίζει ότι αν η δικαιοσύνη λειτουργήσει σωστά, τότε δεν θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.

Δείτε το βίντεο:

Στην κηδεία του 52χρονου θύματος που πραγματοποιήθηκε στα Εξαμίλια Κορινθίας, βρέθηκε και ο γνωστός τραγουδιστής Παϊτέρης.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι αυτές οι εικόνες και τέτοιου είδους περιστατικά ντροπιάζουν όλο τον ελληνικό λαό, ενώ τόνισε ότι για την κατάσταση που επικρατεί με τους Ρομά φταίει το ίδιο το κράτος και οι κυβερνήσεις, οι οποίες τους αφήνουν στο περιθώριο και επιτρέπουν να συνεχίζεται η ύπαρξη «γκέτο».

Πηγή: peloponnisosnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ