Αδέσποτο σκυλί επιτέθηκε σε καθηγήτρια στο Μεσολόγγι

Kαθηγήτρια που διδάσκει στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Μεσολογγίου δέχθηκε άγρια επίθεση από αδέσποτο στο Μεσολόγγι. Το αδέσποτο σκυλί της όρμηξε, της έσκισε το μπουφάν και ευτυχώς αποφεύχθησαν τα χειρότερα μετά την άμεση επέμβαση περαστικών.

Μάλιστα ο Δ/ντης του σχολείου, κ. Πατρόπουλος Αθανάσιος αναφέρει:

«Σήμερα (26/3) είμαστε στην δυσάρεστη θέση να αναρτήσουμε ένα γεγονός που αφορά ένα σημαντικό πρόβλημα της πόλης. Η συνάδελφος που έρχεται από το Αγρίνιο έκανε το «λάθος» από τα ΚΤΕΛ όπου αποβιβάστηκε το πρωί να έρθει εκμεταλλευόμενη την ωραία μέρα με τα πόδια στο σχολείο μας. Δυστυχώς για την ίδια , εμάς αλλά κυρίως όλους όσους ανεύθυνο-υπεύθυνους ακόμη διατηρούν αυτή την κατάσταση δέχτηκε επίθεση από ένα αδέσποτο σκυλί . Με ζωγραφισμένη την ταραχή , τον τρόμο και με ένα σκισμένο μπουφάν γλύτωσε τα χειρότερα χάρη στην επέμβαση κάποιον περαστικών και με ρώτησε αν έχουμε πρόβλημα στην πόλη με τα αδέσποτα ή ήταν ένα τυχαίο γεγονός .

Τι να απαντήσεις;

Δεν συνεχίζουμε και δεν εμβαθύνουμε σε λεπτομέρειες γιατί και η περίοδος είναι πονηρή γαρ προεκλογική και ένα σχολείο δεν λόγο και ρολό σε αυτά.

Όμως ως πότε θα κινδυνεύουν μικροί και μεγάλοι , μαθητές και μη που θέλουν να κινηθούν με τα πόδια για να πάνε στην δουλεία τους, στο σχολείο ή να κάνουν τον περίπατο τους;

Η ασφάλεια των συνάδελφων αλλά και των μαθητών μας δεν μπορεί να με αφήσει αδιάφορο και ως διευθυντής της σχολικής μονάδας θα ενημερώσω όλους τους αρμόδιους.»Πηγή: agriniosite.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ