Τι κατέθεσε η 17χρονη μαθήτρια που μπλέχτηκε στα δίχτυα του κυκλώματος μαστροπείας

Για τον τρόπο με τον οποίο «δούλευε» για το κύκλωμα μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” η 17χρονη μαθήτρια που μπλέχτηκε στα δίχτυα του κυκλώματος μαστροπείας.

Η μαθήτρια ανέφερε ότι μετακόμισε στην Αθήνα για να ζήσει με τη μητέρα της και τον σύντροφό της, ενώ όλα άρχισαν το 2018 όταν πήγε σ’ ένα μπαρ όπου γνώρισε κάποιον που έκανε δημόσιες σχέσεις.

Στην κατάθεσή της, όπως μετέδωσε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, είπε αναλυτικά: “Το φθινόπωρο του 2016 μετακόμισα στην Αθήνα ώστε να μείνω με τη μητέρα μου και τον σύντροφό της. Στις αρχές του 2018 είχα πάει για ποτό με φίλες μου σε μπαρ στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί γνώρισα έναν άνδρα, ο οποίος έκανε στο μαγαζί δημόσιες σχέσεις. Μου ανέφερε ότι έχει πολλές γνωριμίες, ότι γνωρίζει προσωπικά πολύ γνωστό ράπερ και ότι έχει αρκετά χρήματα. Ανταλλάξαμε λογαριασμούς στο facebook και αρχίσαμε να μιλάμε από την επόμενη μέρα. Πάντα επικοινωνούσε εκείνος μαζί μου. Κάποια στιγμή μου ζήτησε να συναντηθούμε και δέχθηκα. Ήρθε με πήρε με το αυτοκίνητό του και κάναμε βόλτες. Εκείνη την ημέρα ανταλλάξαμε και κινητά. βγαίναμε από τότε και κάποια στιγμή μου πρότεινε να παίξω σε βιντεοκλίπ του ράπερ τον οποίο γνώριζε. Δέχτηκα να συμμετάσχω. Την ημέρα των γυρισμάτων ήρθε ο (…) και με πήρε. Στο αυτοκίνητο ήταν ακόμη δύο κοπέλες, οι οποίες θα συμμετείχαν στο βιντεοκλίπ. Αφού ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα, μας είπε ότι πρέπει να περάσει από ένα σπίτι στα νότια προάστια για να πληρωθεί και πρότεινε να πάμε μαζί του. Εκεί γνωρίσαμε τον (…)”.

Συνέχισε: “Με τον (…) που είχα γνωρίσει στο μπαρ βγήκαμε περίπου οκτώ φορές. Τις τρεις από αυτές πήγαμε στο σπίτι των νοτίων προαστίων. Σε κάποια από τις συζητήσεις μας, είπα ότι είμαι 17 ετών αι ψευδώς ότι σε έναν μήνα θα έκλεινα τα 18. Στα τέλη του 2018 ο (…) μου είπε ότι ο φίλος του θέλει να με δει για να μου προτείνει κάποια δουλειά. Υποψιάστηκα τι μπορεί να είναι. Μου πρότεινε να εργαστώ ως εκδιδόμενη για λογαριασμό του. Μου είπε ότι είναι ιδιοκτήτης ιστοσελίδας, στην οποία εργάζονται περίπου 30 κοπέλες.Όταν τον ρώτησα τι σελίδα είναι αυτή μου απάντησε ότι είναι σάιτ συνοδών, όπου πραγματοποιούνται ερωτικά ραντεβού με πελάτες. Πρόσθεσε ότι αν δεχόμουν την πρότασή του, θα κάναμε μια γυμνή φωτογράφιση και θα ανέβαζε τις φωτογραφίες μου, χωρίς να φαίνεται το πρόσωπο ή άλλα χαρακτηριστικά του σώματός μου, όπως τατουάζ, Μου είπε ακόμη ότι θα μπορούσα να επιλέξω τις ώρες που θα εργάζομαι και θα είχα δικό μου οδηγό, ο οποίος θα με πήγαινε στα ερωτικά ραντεβού. Το κόστος του κάθε ραντεβού που θα πραγματοποιούσα, θα ανερχόταν στα 130 ευρώ από τα οποία εγώ θα κρατούσα τα 60, ενώ τα υπόλοιπα 70 θα τα έδινα στον οδηγό.Μου είπε ακόμη ότι αν είχα πολλούς πελάτες θα ανέβαινε και η τιμή. Μετά από μία εβδομάδα δέχτηκα να αρχίσω τη δουλειά”.

Και πρόσθεσε: Περίπου 15 ημέρες αργότερα πήγα στο σπίτι των νοτίων προαστίων για φωτογράφιση. Εκεί είδα κι άλλες κοπέλες που εργάζονταν στο γραφείο. Το σπίτι ήταν πολύ εντυπωσιακό, είχε τζακούζι, τζάκι με φύλλα χρυσού, ακριβά έπιπλα και αντικείμενα. Φαινόταν πως ο συγκεκριμένος κάνει καλή ζωή. Θα ήθελα πολύ να μείνω εκεί. Στις αρχές του 2019, ανέβηκαν οι φωτογραφίες μου στην ιστοσελίδα και άρχισα να εργάζομαι ως συνοδός. Εργάστηκα Δευτέρα έως παρασκευή κυρίως απογευματινές ώρες. Όλες οι κοπέλες στην ιστοσελίδα χρησιμοποιούσαν ψευδώνυμα. Εγώ είχα το όνομα ‘Στέφι’. Εργάστηκα συνολικά πέντε ημέρες κι έκανα περιπου τρία με τέσσερα ραντεβού την ημέρα. Σταμάτησα να εργάζομαι γιατί δεν μου άρεσε. Έστειλα μήνυμα στον επικεφαλής του γραφείου ότι θέλω να σταματήσω, γιατί έχω αγώνες χορού. Εκείνος μου απάντησε ότι θα μπορούσαμε να βρούμε λύση, αλλά επανέλαβα ότι δεν προλαβαίνω. Από τότε δεν επικοινώνησα ξανά μαζί του, αν και κάποια στιγμή μου έστειλε μήνυμα στο instagram στο οποίο δεν του απάντησα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ