Τραγωδία στο Κατάκολο: Νεκρός 67χρονος ψαράς από την πετονιά του – ΦΩΤΟ

Την τελευταία του ανάσα άφησε ένας 67χρονος ερασιτέχνης ψαράς στο λιμάνι του Κατάκολου όπου είχε πάει μαζί με ένα φίλο του από τη Γαστούνη για να ψαρέψει.

Ο Δημήτρης Μπάλλας, σύμφωνα με το patrisnews.gr, βρισκόταν στον χώρο της μαρίνας Κατακόλου και είχε απομακρυνθεί από τον φίλο του, ο οποίος ψάρευε λίγα μέτρα μακριά.

Ο άτυχος 67χρονος, συνήθιζε να ανεβαίνει στα βράχια που βρίσκονται στη μαρίνα και να «ανοίγεται» προς τη θάλασσα ψαρεύοντας με την πετονιά του. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στην περιοχή, ο 67χρονος φέρεται να γλίστρησε πάνω στα βράχια κατά τη διάρκεια που προσπαθούσε να ρίξει την πετονιά μέσα στο νερό, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του, να χτυπήσει και να βρεθεί μέσα στο νερό.

Ωστόσο, τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να διευκρινιστούν κατά τη διάρκεια νεκροψίας – νεκροτομής που θα πραγματοποιηθεί από τον ιατροδικαστή Πατρών. Μόλις οι ψαράδες που ήταν στο σημείο αντιλήφθηκαν το περιστατικό έτρεξαν αμέσως κοντά στον 67χρονο, προσπαθώντας να τον βοηθήσουν. Άμεσα κλήθηκε το Λιμεναρχείο Κατακόλου και λιμενικοί που έφτασαν στο σημείο, ανέσυραν τον άτυχο 67χρονο και τον μετέφεραν στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο 67χρονος διέμενε στην Γαστούνη και συχνά ερχόταν στο Κατάκολο μαζί με τον φίλο του, για να ενασχοληθούν με το αγαπημένο τους χόμπι, που ήταν το ψάρεμα. Σύμφωνα με πηγές, λίγα λεπτά αφότου συνέβη το κακό, αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν στην περιοχή κάλεσε στο κινητό τηλέφωνο τον αδελφό του 67χρονου, τον οποίο γνώριζε προσωπικά, για να του αναφέρει πως «κάτοικος από τη Γαστούνη» που μπορεί να τον ξέρει, «χάθηκε ξαφνικά».

Ο ψαράς που πληροφόρησε για το συμβάν ωστόσο, δεν γνώριζε, όπως ο ίδιος ανέφερε στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ», πως ο άτυχος άνδρας που λίγα λεπτά πριν είχε εντοπισθεί χωρίς τις αισθήσεις του, ήταν αδελφός του φίλου του που ενημέρωσε.

Σε κατάσταση σοκ ο αδελφός του 67χρονου έφτασε στην περιοχή του Κατακόλου, μην μπορώντας να πιστέψει πως ο άνθρωπος για τον οποίο ενημερώθηκε τηλεφωνικά ήταν ο ίδιος του ο αδελφός.

Πηγή: patrisnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ