Φωτογραφία- ντοκουμέντο από τον τόπο του εγκλήματος στο Χαλάνδρι

Φωτογραφία- ντοκουμέντο από τον τόπο όπου σημειώθηκε το στυγερό έγκλημα στο Χαλάνδρι, με θύμα τον 64χρονο μεσίτη, δημοσιεύει η εφημερίδα”Ελεύθερος Τύπος”.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σύμφωνα με εκτιμήσεις των αξιωματικών του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής, η πιθανότερη αιτία που έχασε τη ζωή του ο 64χρονος επιχειρηματίας στο Χαλάνδρι είναι ο ασφυκτικός θάνατος με… σακούλα.

Μάλιστα, η ενέργεια αυτή ακολούθησε την νάρκωση του άτυχου επιχειρηματία την οποία παραδέχτηκε η 56χρονη Γερμανίδα σύντροφός του.

Οι σκληρές εικόνες στον τόπο του εγκλήματος –πάτωμα υπνοδωματίου– όπου βρέθηκε η σορός και ο τρόπος με τον οποίο είχε τυλιχθεί το πρόσωπο του θύματος έως και τη μέση προκάλεσε την εκτίμηση του ασφυκτικού θανάτου με αυτό τον τρόπο.

Η επιβεβαίωση αυτού του αιτίου θανάτου μέσω των ιστολογικών εξετάσεων είναι προβληματική εξαιτίας του μεγάλου χρονικού διαστήματος που πέρασε έως τον εντοπισμό της σορού (2 μήνες).

Οι τοξικολογικές εξετάσεις από την άλλη ενδεχομένως θα επιβεβαιώσουν την κατάποση υπνωτικών χαπιών, όπως είπε στην προανακριτική της απολογία η 56χρονη Γερμανίδα. Οι αρμόδιοι αξιωματικοί διαπιστώνουν πως η ίδια αποποιείται την ευθύνη θανάτου του άτυχου άνδρα, κάτι που φαίνεται στο συγκεκριμένο σημείο της απολογίας της:

«Εγώ έβαλα 5 ή 6 χάπια σε ένα ποτήρι που είχα βάλει μέσα μπλε πορτοκαλάδα FANTA χωρίς ανθρακικό και τα διέλυσα στην πορτοκαλάδα με ένα κουτάλι. Μετά του πήγα το ποτήρι αυτό με την πορτοκαλάδα και ο Γιάννης την ήπιε. Αυτά τα χάπια ήταν άσπρα και ήταν πεταμένα μέσα στο συρτάρι στο σαλόνι. Αυτά τα χάπια από ό,τι μου είχε πει ο Γιάννης ήταν χάπια που έπαιρνε για να ηρεμήσει. Μετά άρχισε να βήχει πάρα πολύ δυνατά και εγώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Εβηχε συχνά ο Γιάννης όταν ξάπλωνε. Μέσα στη νύχτα σηκώθηκε και ίσως πήγε και ήπιε και κάποιο άλλο χάπι, αλλά δεν ξέρω τι. Αυτό το λέω γιατί την άλλη μέρα είδα στο τραπέζι της κουζίνας ένα κουτάκι που ο Γιάννης είχε τα χάπια της εβδομάδας και αυτό το κουτάκι ήταν ανοιχτό».

Την ίδια ώρα, ωστόσο, παραδέχεται πως προσπάθησε να απομακρύνει τη σορό και όταν δεν τα κατάφερε μετά από «15 ημέρες παραμονής στο διαμέρισμα» τράπηκε σε φυγή έως τη σύλληψή της σε ξενοδοχείο στο Παγκράτι.

Πηγή :ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ