Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Το μήνυμα της Γερμανίδας συντρόφου του μεσίτη – Τι δήλωσε ο δικηγόρος της 56χρονης -ΒΙΝΤΕΟ

Ο δικηγόρος της Γερμανίδας που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 64χρονο μεσίτη, η σορός του οποίου είχε βρεθεί στο διαμέρισμα όπου διέμενε στο Χαλάνδρι, δήλωσε ότι “η 56χρονη έμεινε μαζί του πάνω από 10 μέρες και προσποιούνταν ότι η ζωή που ζούσαν ήταν φυσιολογική”.

“Έχει συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. Επιβεβαιώνω τα περί απόκλισης ψυχιατρικής της κατηγορούμενης. Το σκηνικό που περιγράφει είναι ακριβές, έμεινε μαζί του πάνω από 10 μέρες και προσποιούνταν ότι η ζωή που ζούσαν ήταν φυσιολογική. Μου είπε ότι τον είχε ανάγκη πως δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι έχει φύγει από τη ζωή. Αυτό για εμένα δείχνει μία απόκλιση, θα εξεταστεί βεβαίως το ζήτημα της το ψυχιατρικό”, ανέφερε ο συνήγορος της κατηγορούμενης κ. Σπύρος Δημητρίου μιλώντας στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε:

“Από εκεί και πέρα για τις συνθήκες του εγκλήματος, θα πρέπει να σας πω ότι αμιγώς ανθρωποκτονία μάλλον δεν είναι, θα το δουν βέβαια οι αρμόδιες δικαστικές Αρχές. Πάνω σε έναν καβγά προκειμένου να τον ηρεμήσει του έδωσε μεγάλο αριθμό από ηρεμιστικά σκευάσματα που ήδη αυτός λάμβανε, προκειμένου να τον κατευνάσει από μία επιθετική συμπεριφορά που είχε εναντίον της. Παραδέχεται την ευθύνη ότι στη συνέχεια δεν του προσέφερε καμία βοήθεια”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ