Σοκ στην Κρήτη: Υλικό παιδικής πορνογραφίας στην κατοχή ηλικιωμένου

Σοκ στην τοπική κοινωνία του Αγίου Νικολάου προκάλεσε η υπόθεση παιδικής πορνογραφίας που αποκαλύφθηκε μετά από έφοδο των Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας στο σπίτι ενός ηλικιωμένου, σε χωριό λίγο έξω από την πόλη.

Όλα έγινα χθες όταν η τοπική ΕΛ.ΑΣ. αξιοποίησε μια πληροφορία που είχε στη διάθεσή της. Η πληροφορία αποδείχθηκε έγκυρη κι έτσι οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του ηλικιωμένου υλικό σκληρής παιδικής πορνογραφίας το οποίο προκάλεσε την αηδία ακόμη και των ίδιων των Αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος ο οποίος έλκει την καταγωγή του από το συγκεκριμένο χωριό, διαμένει μόνιμα εδώ και χρόνια σε Σκανδιναβική χώρα. Επισκέπτεται όμως τον τόπο καταγωγής του αρκετά συχνά.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι ο ηλικιωμένος που συνελήφθη χθες, έχει ο ίδιος παιδιά και εγγόνια ενώ φέρεται να είχε δημιουργήσει και ψεύτικους λογαριασμούς στα social media.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, παρά το σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας που εντοπίστηκε στο σπίτι του, ο ίδιος δεν φαίνεται να έχει «πειράξει» η παρενοχλήσει κάποιο παιδί. Η αστυνομική πηγή ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει ούτε καταγγελία σε βάρος του.

Ο 74χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Ανακριτή Λασιθίου και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Πηγή: ekriti.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ