Κούγιας: Ασήμαντο ανθρωπάκι ο Λαζόπουλος – Ούτε ξύλο έπεσε ούτε χαστούκια

Συνέχεια στην κόντρα με τον Λάκη Λαζόπουλο δίνει ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας μετά τη νέα επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Σε συνέντευξή του στο ένθετο της εφημερίδας ”Παραπολιτικά” , ο Αλέξης Κούγιας μιλάει για το επεισόδιο με τον Λάκη Λαζόπουλο χαρακτηρίζοντας τον ” ασήμαντο ανθρωπάκι”.

Μάλιστα, επισημαίνει ότι «δεν τον χτύπησα, ήταν μία ξεκάθαρη εκδήλωση αποδοκιμασίας για το bullying που μου κάνει τόσα χρόνια».

«Πρώτα απ’ όλα δεν μιλάμε για κανέναν ξυλοδαρμό- ελάχιστοι μάλιστα αντιλήφθηκαν την κατάσταση, καθώς επ’ ουδενί υπήρξε. Ούτε ξύλο έπεσε ούτε χαστούκια ούτε τίποτα. Ήταν μία ξεκάθαρη εκδήλωση αποδοκιμασίας. Ένα πιάσιμο από τα ρούχα για να με δει στο πρόσωπο. Ήθελα να τον δω για πρώτη φορά στη ζωή μου στο πρόσωπο απευθείας», υποστηρίζει στη συνέντευξή του ο κ. Κούγιας.

«Του είπα: Τώρα που είμαστε εδώ, σήκω επάνω να μετρηθούμε. Όπως καταλαβαίνετε, το να μετρηθούμε έχει πολλές έννοιες, αφού βλέπετε, όλα αυτά τα χρόνια υποτίθεται ότι με σατιρίζει ως άνθρωπο κατώτερου ύψους από εκείνον. Καμία σχέση δεν έχει αυτό που αντίκρισα ως εικόνα, ως βλέμμα, με αυτό το αλαζονικό , το ακραία σατιρικό, δολοφονικό ύψος που έχει στις σατιρικές εκπομπές του. Ήταν ένα ανθρωπάκι, το οποίο δεν μπορεί καν να αντιδράσει με στοιχειώδη ανδρική συμπεριφορά, ακόμα και όταν ο άλλος δεν το χτυπάει , αλλά απλώς επιχειρεί να συνομιλήσει μαζί του», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, ο Λάκης Λαζόπουλος ζητούσε από τη Μαρινέλλα να παρέμβει. «Μαρινέλλα, σώσε με. Μαρινέλλα, μίλα του. Τα είχε χάσει η Μαρινέλλα. Δεν μου είπε τίποτα. Ούτε καν μίλησε. Δεν συμμετείχε καν. Δεν σηκώθηκε καν από το κάθισμά της, όπως και κανένας από την παρέα, στην οποία εκτός των άλλων ήταν πρόσωπα με τα οποία διατηρώ σχέσεις φιλίας, αλλά και κουμπαριάς».

Ο λόγος που τον ώθησε σε αυτήν την κίνηση ήταν ο εξής: «Ήθελα έπειτα από τόσα χρόνια να γίνει αυτό που ο Λαζόπουλος δεν μου έδωσε δικαίωμα να κάνω: να με καλέσει σε εκπομπή του και να παρουσιάσει την πραγματική προσωπικότητά μου. Συναντηθήκαμε face to face και φάνηκε ένα ασήμαντο ανθρωπάκι».

Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια εκατοντάδων ανθρώπων που βρέθηκαν εκείνο το βράδυ στο μαγαζί που τραγουδούσαν η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος. Κατά τον Αλέξη Κούγια, κανείς δεν τον σταμάτησε. «Σηκώθηκαν και μίλησαν με χειρότερα λόγια αποδοκιμασίας γι’ αυτόν και μου είπαν «άσ’ τον», φοβούμενοι μην τον χτυπήσω. Δεν τον άγγιξα. Είναι ψέματα ότι του χτύπαγα το κεφάλι στο τραπέζι. Και όταν απομακρύνθηκα από το περιστατικό, κανείς δεν με πείραξε. Έχουν φτιάξει ένα ψεύτικο σκηνικό με δήθεν μπράβους. Κανείς δεν με ακούμπησε. Γύρισα στο τραπέζι μου, που ήταν πέντε μέτρα από το τραπέζι του Λαζόπουλου και παρακολούθησα το υπόλοιπο πρόγραμμα επί 4 ώρες μαζί με τους συνεργάτες του γραφείου μου».

Πηγή: Ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ