Καπερνάρος: Η Πυροσβεστική δεν απαντά για τα καθηλωμένα ελικόπτερα στο Μάτι

Ευθύνες στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για τα καθηλωμένα ελικόπτερα στο Μάτι επέρριψε μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή, ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος.

«Εξ αρχής είπαμε ότι είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο. Όταν βλέπεις αυτόν τον εχθρό, αυτόν το θάνατο να έρχεται και δεν σηκώνεις αεροπλάνα να αποτρέψεις τις τραγικές συνέπειες, αυτό λέγεται ενδεχόμενος δόλος. Ζητήσαμε από τους εισαγγελείς να τον καλέσουν και αυτόν και τους άλλους από το Κέντρο Επιχειρήσεων και τον πρώην Αρχηγό διότι αποκόπηκε ο συντονισμός και η επικοινωνία την ίδια ώρα που ο διοικητής , ο πύραρχος, εγκατέλειψε τη Μονάδα του και έφυγε με την γνωστή κυρία. Λέω λοιπόν, καλέστε τον κύριο να μας δώσει όλα τα στοιχεία για ποιο λόγο ο κύριος αυτός έφυγε από την υπηρεσία του και την άφησε ακέφαλη, με καθηλωμένα τα δύο ελικόπτερα», δήλωσε ο δικηγόρος των οικογενειών των θυμάτων στο Μάτι, Βασίλης Καπερνάρος.

«Το ερώτημα είναι γιατί δεν εκλήθησαν. Στείλαμε έγγραφο στην πυροσβεστική και θρασύτατα μας απάντησαν ”δεν σας δίνουμε τα έγγραφα αυτά διότι είναι μέρος της δικογραφίας”. Δεν έχουμε πάρει απάντηση, μας έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια και εμάς και την εισαγγελική παραγγελία. Τώρα που πήραμε τα έγγραφα και θα διαπιστώσουμε ότι δεν έχουν καλέσει αυτόν τον κύριο και όλη την ομάδα που ήταν υπεύθυνη για τις τερατουργίες που έγιναν εκείνη την ημέρα θα κάνουμε συμπληρωματική μήνυση και στη συνέχεια θα ανοίξουμε αυτό το θέμα. Δεν πρόκειται να το αφήσουμε έτσι», πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ