Μπαλάσκας: Η ανομία προέρχεται από την ατιμωρησία, δεν ξέρουμε πότε θα τους καπνίσει να έρθουν να μας κάψουν- ΒΙΝΤΕΟ

Την εκτίμηση ότι «η ανομία προέρχεται από την ατιμωρησία», εξέφρασε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Σταύρος Μπαλάσκας με αφορμή την επίθεση με μολότοφ στο Α.Τ Ακροπόλεως.

«Είναι οι γνωστοί – άγνωστοι, είναι οι μπαχαλάκηδες οι οποίοι έβαλαν μάσκα εκμεταλλευόμενοι τις γιορτές και ήρθαν να κάψουν νέους αστυνομικούς . Πήραν τους ληγμένους πυροσβεστήρες και προσπάθησαν να σώσουν ό,τι μπορούσαν. Ευτυχώς δεν είχαμε θύματα, δεν είχαμε απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, έκαναν το μακελειό και σηκώθηκαν και έφυγαν», δήλωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Ο κ. Μπαλάσκας υποστήριξε ότι «δύο είναι οι βασικοί λόγοι: ο εντυπωσιασμός που θέλουν να προκαλέσουν χτυπώντας την ελληνική αστυνομία οι εκπρόσωποι της ανομίας, της τρομοκρατίας και άλλων ιδεολογικών τάσεων και η έλλειψη ενός καλού ποινολόγιου διότι αυτοί έρχονται ανενόχλητοι και καίνε, προπηλακίζουν και απειλούν ζωές. Βλέπουμε μία έκρηξη αυτής της ανομίας και από πίσω κρύβεται πάντα αυτή η ατιμωρησία. Δεν ξέρουμε πότε θα τους καπνίσει να έρθουν να μας κάψουν ζωντανούς. Θα πρέπει συντεταγμένα, μέσω ειδικών υπηρεσιών, να συλληφθούν όλοι και να μπουν στη φυλακή».

«Η ανομία προέρχεται από την ατιμωρησία, δεν έχουμε κάνει τέτοιες ασφαλιστικές δικλείδες στο ποινικό μας σύστημα ώστε όλοι αυτοί οι άνθρωποι που κάνουν τέτοιες παράνομες πράξεις, να πηγαίνουν στη φυλακή. Εάν δεν αλλάξει αυτό, θα έχουμε πάντα τα ίδια και τα ίδια», πρόσθεσε. Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ