Διοικητής Πυροσβεστικής Κρήτης: Επιχείρηση διάσωσης 9 εγκλωβισμένων – Έρευνα για τον αγνοούμενο οδηγό – ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 61χρονο του δήμου Αποκορώνου, όπως ενημέρωσε ο διοικητής Πυροσβεστικής Κρήτης Νίκος Λαγουδάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

“Μόλις ειδοποιηθήκαμε για την απώλεια του κτηνοτρόφου κινητοποιήθηκε η Υπηρεσία μας με 50 πυροσβέστες και δύτες της Γ’ ΕΜΑΚ. Οι καιρικές συνθήκες είναι ακραίες,. Δεν έχει σταματήσει να βρέχει εδώ και 5 ημέρες. Εντοπίσαμε το όχημα του αγρότη αλλά δυστυχώς όχι τον ίδιο. Δυσκολεύονται -πολύ οι δύτες της ΕΜΑΚ. Τα νερά είναι πολύ φουσκωμένα. Παρ’ όλα αυτά και παρ’ όλο το σκοτάδι και τις δυσκολίες του καιρού οι πυροσβέστες και οι δύτες συνεχίζουν να επιχειρούν στο ποτάμι μέχρι τις εκβολές της θάλασσας” είπε ο κ. Λαγουδάκης και συμπλήρωσε:

“Έχουμε επιχειρήσει και καταφέραμε να απεγκλωβίσουμε πολλά άτομα. Στη θέση Ορθούνι έξω από τα Χανιά έχουν πέσει πρανή και δυσκολεύουν 9 άτομα να κινηθούν και μπροστά και πίσω. Κάνει επιχείρηση η Γ’ ΕΜΑΚ με ορειβάτες να προσεγγίσει τους εγκλωβισμένους και πιστεύουμε ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ