Κατέθεσαν νέα στοιχεία οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη – ΒΙΝΤΕΟ

Σημαντικά στοιχεία κατέθεσε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στην ανακρίτρια της Ρόδου, ενώ ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας, που έδωσε συμπληρωματική κατάθεση, επιρρίπτει ευθύνες στους γονείς των δραστών και ζητεί να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου. νέα στοιχεία και ονόματα για ακόμη δύο άνδρες που φέρεται να παρενόχλησαν σεξουαλικά την Ελένη Τοπαλούδη, έναν χρόνο πριν από τη δολοφονία της κατέθεσε η μητέρα της στην ανακρίτρια της Ρόδου. Οι Αρχές θα ερευνήσουν αν αυτοί οι δύο άνδρες σχετίζονται με τους δύο προφυλακισμένους για την υπόθεση δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας.

Όπως είπε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, “είναι ένα περυσινό περιστατικό το οποίο υποψιαζόμαστε ότι έχει σχέση με το τραγικό συμβάν της αποτρόπαιης δολοφονίας της κόρης μας” και ξέσπασε κατά των γονιών των δύο προφυλακισμένων: “Έβλεπαν από μικρά ότι υπάρχουν κάποιες αποκλίνουσες και επιθετικές συμπεριφορές των παιδιών τους, δεν έπρεπε από μικρά αυτοί οι ηθικοί αυτουργοί να πάνε τα παιδιά τους σε κάποιους φορείς, παιδοψυχολόγους να δοθεί κάποια λύση;”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ