Τραγικός επίλογος στην Κρήτη: Νεκροί εντοπίστηκαν και οι τέσσερις αγνοούμενοι – ΦΩΤΟ

Μέσα στο όχημα που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γεροπόταμου εντοπίστηκαν νεκροί και οι τέσσερις αγνοούμενοι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Οι σοροί μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας Μοιρών με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ενώ πριν από λίγα λεπτά ανέσυραν και το ασημί αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

H ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

“Νεκροί εντοπίστηκαν και ανασύρθηκαν από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, η Τ.Ρ. 30 ετών, η Τ.Μ. 21 ετών, η Χ.Μ. 58 ετών και ο Γ.Κ. 29 ετών, από την κοίτη του Γεροπόταμου ποταμού, στο δήμο Φαιστού, στο νομό Ηρακλείου Κρήτης. Οι έρευνες αναζήτησης τους ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου περί ώρα 01:00 και άμεσα κινητοποιήθηκαν 45 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 5 δύτες, ένα μη στελεχωμένο αεροσκάφος (drone) του Πυροσβεστικού Σώματος, ένα πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, η ΕΛ.ΑΣ. και μηχανήματα έργου της Γ.Γ.Π.Π..”

Σύμφωνα με τον Γενικό Περιφερειακό Διοικητή της Πυροσβεστικής, Νίκο Λαγουδάκη, το αυτοκίνητο βρέθηκε σε βάθος 2,5 μέτρων σε ένα σημείο της κοίτης του ποταμού όπου υπήρχαν πολλά φερτά υλικά και λάσπες. Τα τζάμια του αυτοκινήτου ήταν κλειστά ενώ το σπάσιμο αποδίδεται στα φερτά υλικά, δηλαδή στα χτυπήματα που δέχθηκε το αυτοκίνητο.

Πηγή φωτογραφιών: ekriti.gr, cretapost.gr

Πηγή πληροφοριών: ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ